Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. Barátnőm buliba akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Barátnőm buliba akar menni de én nem? Többi lent?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk eggyütt. Ő 14 én 16/f Egy kis városban lakunk. Holnap este lesz egy buli de nekem nincs kedvem el menni meg nem is akarok, de ő nagyon el szeetne menni. Mit csináljak? El engedjem egyedül vagy el menjek de el jövök elöbb vagy sértődjek be..?

Értelmes valaszokat varok! Koszonom!!

2014. febr. 21. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Engedd el... a rövid póráz nem jó senkinek se...
2014. febr. 21. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:

kicsit nézz el vele, és ha mákod van, nem lesz jó buli és hamar eljöttök.

(amúgy mindig azok a bulik a legjobbak, amikre eredetileg nincs kedved menni :))

2014. febr. 21. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:

ez nem engedés kérdése..nem kellene engedélyt kérni, különálló emberek vagytok..

mi házasok vagyunk és nem kérünk egymástól engedélyt..

természetesen jelezzük, ha lesz programunk a másik nélkül, és nem húzzuk át egymás számítását, tehát ha a másik tervezett valami, akkor a közös program fontosabb

felejtsd el ezt a korlátozást jó gyorsan

2014. febr. 21. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:

3barátnője is jönne, tuti hogy engem kb.-le fognak s.zarni-

Ezért menjek el hogy ott 4-en táncoljanak én meg nézzem őket? Vagy most mit csináljak álljak be közéjük vagy mi?

2014. febr. 21. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Legyél kompromisszumra nyitott. Menjél el vele a buliba, még akkor is, ha nincs hozzá kedved. Házibuliba nem szerencsés barátnőt egyedül elengedni. Ha látod hogy lapos a buli, akkor korán hazajöttök, ha viszont jól érzi magad barátnőd, akkor maradjál, ennyit illik kibírnod.

Cserébe elvárhatod tőle is, hogy kísérjen el olyan programra, ami neked tetszik, és neki nincs igazán hozzá kedve.

2014. febr. 21. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
ezesetben ne menj. akkor ez egy csajos buli és ennyi. ő meg elmegy egyedül. és ha szeret téged, akkor hiányolni is fog az este. ha meg nem, akkor...
2014. febr. 21. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz, ha anyuci és apuci engedélye mellett a te engedélyed is kell neki... :D Meg nem kell ám mindig egymás seggében lenni, külön is lehet életetek. Ha attól félsz, hogy megcsal, akkor meg már miről beszélünk?

Ha nincs kedved, nem mész, kívánj neki jó szórakozást, te meg ülj otthon és nézz meg egy filmet, menj át a haverodhoz, vagy amit akarsz. Besértődni? Engedély? Te jó isten... :D

2014. febr. 21. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennél mi sem egyszerűbb. A barátnőd buliba megy, te meg nem. Engedd el, bízz meg benne. Ha megcsal, inkább most derüljön ki az elején.
2014. febr. 22. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!