Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsaltam? Egyáltalán volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam? Egyáltalán volt kit megcsalnom?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes lettem. Ma találkoztunk minden jól ment össze is jöttünk. De tegnap este találkoztam a volt osztálytársaimmal és volt ott két csaj. Az egyikkel volt egy kis tapi. Semmi nem történt csak megfogtam a fenekét. Semmi csók, ő nem is nagyon nyulkált sehova. Ez az előtt történt hogy a lány a barátnőmmé lett volna. Nagyon szeretem azt a lányt, aznap este is szerettem. Ittunk kicsit, így elengedtem magam, de még olyan állapotban is szörnyű bűntudatom támadt. Azt gondoltam, ha találkozom a lánnyal akkor elmúlik. A randi ideje alatt nem is volt semmi gond, de most nagyon szarul érzem maga. Van okom a bűntudatra? Hogy oldjam meg?

2014. febr. 16. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Tartsd titokban, bro. Meg gyűjts be mellette pár relikviát is, izgalmasan éljük már le ezt a rohadt 65-70 évet. :D
2014. febr. 16. 00:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ismerkedős, "majdnem járunk" stádiumban voltatok, akkor bizony nem szép tőled. Ha most találkoztatok először, úgy értem most randiztatok először, és korábban nem ígértél semmit a lánynak, nem udvaroltál neki,csak távolról csodáltad, akkor viszont ne lelkizz, nincs értelme. Ha a másik lány tapizását megelőzte néhány randi, találkozás a szerelmeddel abban a reményben, hogy valami kialakul, akkor véleményem szerint nagyon nem korrekt amit csináltál.
2014. febr. 16. 00:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Pedig ez a helyzet.. Mindketten tudtuk a lánnyal, hogy ez a találkozás kell már csak ahhoz hogy együtt legyünk. Ezért is érzem szarul magam. Szeretem azt a lányt, és tudom hogy hülye voltam, de nem akarom elvesziteni. Remegek a bűntudattól. Nem tudom mit csináljak.
2014. febr. 16. 00:16
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem tettél végső soron semmi bűnt, nem jártatok, nem is csaltad meg, de azért te magad is érzed, hogy valami nincs rendben, igaz?

Nem véletlenül. Ha tényleg szerelmes vagy, akkor hogy vagy képes letaperolni más lányt? Ezért van bűntudatod, mert egyrészt ez a mostani barátnőddel szemben nem volt tisztességes, másrészt meg aki tényleg szerelmes, annak nem az fog számítani, hogy hivatalosan mikortól lett kimondva a járás, hanem attól, hogy az a bizonyos érzés felgyúlt benned.

Fogd fel ezt úgy, mint egy alapos leckét, és jól vésd az eszedbe, hogy ha szereted azt a lányt, soha, semmi áron meg ne csald, tök mindegy, milyen szexi lányok vesznek körül, vagy mennyit iszol!

2014. febr. 16. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
szerintem teljesen.korrekt...ha nem volt a baratnod nem csaltad meg ennyi...
2014. febr. 16. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem azt a lányt, és tudom hogy hülye voltam, de nem akarom elvesziteni. Remegek a bűntudattól. Nem tudom mit csináljak."

Hogy mit csinálj? Csupán annyit, hogy ezen túl tartózkodj a hasonló kicsapongásoktól! (A pia meg nem kifogás továbbra sem.) Becsüld meg barátnődet, szeresd és tiszteld! Ne csak majd akkor tudd megbecsülni, amikor már késő lesz.

2014. febr. 16. 00:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Soha többet más lányra és piára rá sem akarok nézni. Most tényleg azt érzem, hogy vele le tudnám élni az életem.. De ezen a tudaton nem tudok változtatni. Megtettem, és nem volt helyes. Többet nem fogom, és mindent meg fogok tenni a barátnőmért. Nagyon szeretem őt, és ki akarom javítani amit csináltam.
2014. febr. 16. 00:24
 8/11 Marc Bolan ***** válasza:
100%
Többet ilyet ne csinálj! A bűntudatod normális,ha szereted... Szerencsére nagy dolog nem történt. Fogadd el a hibád,és tanulj belőle!
2014. febr. 16. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Megfogtad a seggét és ennyi:O Ne már én egész nap a barátaim seggét fogdosom viccelődésből

19L

2014. febr. 16. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet értek az utolsóval. Nem olyan nagy tragédia, mi rengetegszer csapdossuk egymás fenekét a haverokkal és senki nem sértődik meg:)

Ha viszont ekkora bűntudatot okozott benned, akkor az jó jel, mert tényleg szereted.

Veheted ezt az esetet úgy, mint egy figyelemfelkeltést. Kaptál egy leckét a sorstól még mielőtt bármi komolyabb történt volna, és így lehetőséged van a jövőben odafigyelni erre. Szerintem még hasznos is, hogy megtörtént, így legalább megláttad magadban, mennyit is jelent neked ez a lány :)

20/L

2014. febr. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!