Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek abban az esetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abban az esetben, ha az első nyelves csók után nem tud kimenni a fejemből, vágyom rá. Az jelentheti azt, hogy jól csókol, vagy csak szimplán a hormonok műve?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Az kizárt mert nem tudom.
2014. febr. 15. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Vonzódsz hozzá, ezáltal tetszik a csókja is.
2014. febr. 15. 21:06
 3/7 balazs2001 válasza:
mind2
2014. febr. 15. 21:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kicsit bajban,mert én vágyom rá,szerintem ő is,de a vallása a házasság előtt tiltja.És azt mondta,hogy tartani szeretné ezt.Szerintetek néha,mondjuk ünnepekkor belefér 1 nyelves csók?
2014. febr. 15. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fogod abbahagyni ezt ugye??
2014. febr. 15. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy kaptál nyelves csókot, ha a másik nem akarja. Vagy te adtad?

Nekem első csókom amit kaptam "nyelves" volt, azóta sem volt ismétlés, és fura módon nem vágyom rá. Pedig kapcsolatra (akár az illetővel) igen.

2014. febr. 15. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Az úgy történt,hogy én sima csókot szerettem volna adni neki,viszont ő tovább vitte és nyelves csók lett belőle.Majd másnap reggel írt 1 sms-t,hogy lehetőleg hanyagoljuk,mert a vallása tiltaja.Meg,hogy ezt előző nap is el akarta mondani mielőtt megtettem.
2014. febr. 16. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!