Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők! Mit reagálnátok, ha egy művelt, intelligens, vezető típusú, nagyon udvarias, fiatalos, de 63 éves úriember próbálkozna nálatok? Adnátok esélyt neki?
Figyelt kérdés
Különösképp a testi kapcsolatra vagyok kíváncsi. Ebben a korban már ne számítson erre?2014. febr. 15. 17:31
11/13 anonim válasza:
Én sosem a kort néztem.Köztünk 32 év korkülönbség van és több mint 12 éve együtt vagyunk.
Ami óvatossá tenne az annak kiemelése hogy "vezető típusú"-nak vallja magát.
12/13 anonim válasza:
Amúgy pusztán szexkapcsolat nem érdekelne...bocs de arra találok fiatalabbat.
13/13 anonim válasza:
Szerintem ha egy olyan férfiről lenne szó akit nem ismerek akkor nem. De ha eltudna csábitani akkor igen.
Én 26 vagyok, és nagyon odáig vagyok egy 33évvel idősebb férfiért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!