Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem van valami baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van valami baj?

Figyelt kérdés
Mar neha azon gondolkozom,hogy el kellen mennem pszichologushoz.A problemam pontosan az,hogy ha megismerkedek egy rendes,normalis pasival egyszerüen nem tudok mellette megmaradni.Nem egyszer volt mar ilyen.Nem leszek szerelmes es ennyi.Nem tudok megmaradni mellette ,mert megfulladok.Elküldöm a fenebe.Pedig tenyleg mindenki ilyent kivan maganak (meg en is),de egyszerüen nem megy.Mindig az idiotakba esek bele.Rengetegszer megszivtam mar velük.Nagyon ätvägtak.De tuleltem.Miert van az ,hogy nem tudok beleszeretni normalis pasiba??Es az normalis,hogy csak akkor tudok valakivel együtt lenni ha szerelmes vagyok?Neha azt gondolom semmi baj vele,hogy ez tök normalis,maskor meg,hogy muszaly lenne elmennem dokihoz :)Most egyenlöre ennyi jutott eszembe...

2014. febr. 13. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen veled van a gond. És ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz. Ikszdé
2014. febr. 13. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

!Szerintem! veled van a gond. Jön egy normális pasi, aki mondjuk nem úgy bánik veled, mint a kutyával, tudat alatt (talán, ez csak egy felvetés) azt gondolod, nem férfi a számodra.

A rossz fiúk/idióták meg kihasználnak, aláznak vagy csak szimplán gyökerek, rosszabbul bánnak veled, mint a kutyával, te ebből tudat alatt (megint csak felvetés) arra következtetsz, hogy ő a domináns, egy igazi férfi, erre beleesel. Holott nem az az igazi férfi, aki megaláz, stb...ez egy tévhit.

Te pont az az ember vagy, akinek a jó kell, de a rosszat szereti, mert a jó nem adja meg neki, amire vágyik és itt nem földi javakra gondolok, mint a pénz vagy ékszerek. Úgy érzem, neked az idiótákra van szükséged, mert talán valahol mélyen azt akarod, hogy átvágjanak és csak hitegeted magad a jófiúkkal.

De ez csak az én meglátásom, ne vedd támadásnak, mert nem az.

Menj el egy dokihoz szerintem. Ő tudna segíteni talán.

Ja még annyi jutott eszembe hirtelen, hogy lehet, hogy pont a tökéletesre vágysz, aki Férfi, mert megvéd, szeret, ugyanakkor kemény és érzékeny egyszerre, stb...de az ilyen nagyon ritka, vagy egyáltalán nincs.

És itt a testi adottságok még szóba se jöttek. :D

2014. febr. 13. 19:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Dehogy veszem tamadasnak.koszi a valaszt.igen ez igy van.normalisat akarok, de az nem erdekes sszámomra.mondhatni azt is hogy mindig rosszba esek bele.az elejen ők is normalisak.utana eltunnek mintha semmi nem tortent volna.nem egyszer fordult elo velem ez sem.minden ok.aztan egyik naprol a masikra eltűntek.soha nem volt meg igazi komoly kapcsolatom.a normalisakat elkuldom a fenébe. De nem vagyok veluk sosem kocsog, bunkó.mindegyik tudja hogy normalis csaj vagyok.mert az vagyok.ha hiszitek ha nem.
2014. febr. 13. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy egyébként egyedül is nagyon jól megvagyok.ez is érdekes szamomra.ilyenkor ha nem vagyok szerelmes el tudnám kepzelni az életemet egyedül. Teljesen jól elvagyok.azt csinalok amit akarok.nem szol bele senki mit csinalok.szeretek bulizni/élni. De azért mértékkel. Regebben mas volt. ..csak buli.semmi nem érdekelt. 26 vagyok egyébként :)
2014. febr. 13. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!