Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik csajt választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik csajt választanád?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is kérek ha nem titok!

Ha a helyemben lennél és két csaj közt kellene választanod, te melyiket választanád?

A. Lány:

Pozitívumok: Csinos, szexi, intelligens (diplomás), igényes, vidám, jó beszédes, hűséges, szerető, kedves, anya típus, odáig van értem, jó értelemben perverz, nem prűd, lakása van, jó munkája, és anyagiakban is jól áll.

Negatívumok: Néha nagyon hisztis, sértődékeny, depresszióra hajlamos, nincs családja és semmilyen hozzátartozója sem él, + kb. 200km re lakik és nekem kellene odaköltöznöm, ami miatt teljesen 0-áról kell kezdenem mindent magam körül.

B. Lány:

Pozitívumok: Kedves, aranyos, hűséges, szerető, vidám, egyszerű természetű, de intelligens (diplomás), nagyon közel lakik, bejövök neki, kedves és szerető családja van, anya típus, nincsenek nagy elvárásai, szerény.

Negatívumok: Visszahúzódó kissé, alacsony, kevésbé szép mint az A. lány, albérletben lakik, csendes zárkózottabb stb.

2014. febr. 13. 15:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Család baja az, hogy a család idióta, és begyöpösödött gondolkodású. Teljesen mindegy, hogy milyen a lány, alig ismerik, csak mivel tudják, hogy volt egy-két hosszabb kapcsolata, innentől kezdve már qurvának van titulálva. Ez persze a mai lányok 90%-ára ráhúzható, szóval ahogy mondtam, nem a lány a baj, nem vele van baj, hanem a családom idióta, csak ennyi. A másik lányt nem ismerik annyira, és tanulva a korábbi túlzott információmegosztásból, róla inkább nem mondtam túl sokat nekik, csak hogy nagyon rendes lány, nagyon rendes családból, ennyi. Ez persze nekik már elég, és így B. lány már nem is qurva, jó mi? :)
2014. febr. 13. 15:50
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
Jó munka, albérlet... Tényleg ezek is szempontok? Sajnállak kérdező, az a lány fog jól járni, amelyiket nem választod. 36/F
2014. febr. 13. 15:50
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket se. Úgyis kihasználna, ha el akarnád hagyni, akkor meg magához láncol egy gyerekkel. Azt gondolod, hogy valamelyik elmenne dolgozni, vagy hogy nem csalna meg? Az A és a B se ér annyit, hogy tönkretedd bármelyikért is az életedet!
2014. febr. 13. 15:51
 24/30 anonim ***** válasza:
B, mert közel lakik. Általában így szokás, mióta világ a világ. A közelség eléggé fontos feltétel.
2014. febr. 13. 15:54
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok álszent. Az élet nem könnyű. Miért baj az, ha tetszik egy lány - az anyagiakat lehámozva róla is - és emellett még van egy lakása is, amiben elkezdhetünk közös életet, és nem kell évekig várnunk mondjuk a gyerekvállalással stb. mert mondjuk nem tudunk anyagi biztonságot teremteni hozzá? Nem az anyagiak fognak dönteni, de mindenki örül, ha olyan párja van akivel tudnak mire építkezni egzisztenciálisan is. Én is bele adom a kapcsolatba a saját egzisztenciámat és a tudásomat minden téren. Ha valaki emiatt anyagiasnak gondol, hát tegye, vagy esetleg gondolkozzon el, és legyen inkább őszinte az álszent duma helyett.
2014. febr. 13. 15:55
 26/30 Heiszenberger Márta. ***** válasza:

Bocs az offért de:

Miért neked kellene odaköltöznöd?

2014. febr. 13. 16:29
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyértelműen B.

Az első labilis, probélmás, alárendelt lennél, tuti szétmennétek.

b-nél a zegyszerűsét, szerénység nagyon nagyon sokat számít hidd el. Ki nem szarja le az albérletet?

2014. febr. 14. 10:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Megette a fene, ha egy kapcsolatról az észérvek döntenek.
2014. febr. 14. 15:40
 29/30 anonim ***** válasza:

B.

15/L

2014. febr. 15. 01:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Egyik se! Mi értelme ennek a kérdésnek? Szerencsére nem csak ez a két alternatíva van!
2014. márc. 9. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!