Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes-e ilyen hamar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e ilyen hamar?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemsokára leszünk félévesek ! El akarom jegyezni de viszont ő is nagyon akarja !! Nem korai ez ?

2014. febr. 10. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
ti tudjátok...szerintem korai
2014. febr. 10. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ha megkérdezhetném? És szerintem is túl korai. Kicsit vegyetek vissza a tempóból..
2014. febr. 10. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

hát az olyan lenne, mintha a desszerttel kezdenéd az ünnepi ebédet. meg van a veszélye, hogy a felénél megunod az egészet, mert minden jót az elejére sűrítettél.

szerintem élvezzétek ki ezt a kötöttségek nélküli szerelmet, és majd amikor már kicsit kevesebb lesz a rózsaszín köd, így tisztábban láttok, majd akkor jegyezzétek el egymást!:)

2014. febr. 10. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is várjatok még, de persze nyilván ti érzitek. Gondoljatok arra, hogy semmivel nem vagytok elkésve, hiszen rengeteg időtök van még együtt, nem?:) élvezzétek ki ezt is, ennek is megvan a maga varázsa.

OFF: de vagy viszont. A kettőt együtt ne használd! :)

2014. febr. 10. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez hanyadik kapcsolatotok? És hany évesek vagytok? Feleségül is akarod venni a közeljövőben, vagy csak eljegyeznéd? Eljegyzes azert még nem jelent rogton végleges köteléket, csak annak a jele, hogy komolyabban gondoljátok. Beszelgessetek a szuleitekkel vagy a környezetedben levo felnőttekkel, hogy náluk hogy volt az egész a felesegikkel, ferjukkel. Tobbnyire nem 18 évesen házasodtak ossze azzal, akivel évek óta együtt vannak.
2014. febr. 11. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:
En 21 o pedig 16 es nagyon komolyan gondoljuk ! :)
2014. febr. 11. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Neki hanyadik kapcsolata? mert így visszagondolva, 16-18 évesen én az akkori összes pasimhoz hozzámentem volna mert mindre azt hittem, hogy ő az igazi ( persze csak egymás után ) de aztán mindig én szakítottam.

Szerintem ez a kor inkább erről szól mint a házasságról. Kivételek mindig vannak, de azért ne várj tőle tökéletes érzelmi kiegyensúlyozottságot. Nem mintha te 21 évesen annyira érett lennél az ilyesmire. De mint írtam, kivételek mindig vannak.

2014. febr. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!