Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valentin napon összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napon összejönni?

Figyelt kérdés

Szerintetek hangulatos valentin napon megkérdezni személyesen egy lánytol akinek bejövök hogy járunk-e?

Vinnék neki egy szál vörös rózsát és úgy :D

Tapasztalatokat is irhattok ha voltatok már így :D

2014. febr. 9. 23:40
 1/10 anitaanita ***** válasza:

Igen, ez klassz ötlet. De ne úgy kérdezd már meg hogy járunk-e... Az annyira rideg.

Inkább mondd hogy találkozni szeretnél vele. Ha taliztatok és kérdezi hogy miért, akkor mondd, hogy azért:

Mert nincs senkim, és túl nagy a szívem hogy egyedül cipeljem. Szóval én (idáig lesütött szemmel, majd) Rád gondoltam... (szemébe nézni, és rámosolyogni. Esetleg a karodat is kitárhatod. És ha megölel akkor az már jót jelent!)

2014. febr. 10. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy?
2014. febr. 10. 01:35
 3/10 A kérdező kommentje:
16 ő 15 :D
2014. febr. 10. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos. .) Kérdezd meg, én örülnék neki.
2014. febr. 10. 16:49
 5/10 anonim válasza:
Szerintem se így kérdezd meg, de az ötlet klassz. :)
2014. febr. 10. 19:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Tudom nem igy kerdeznem meg csak igy irtam le azert ennyire nem vagyok amatőr :D

És köszia segítséget :P

2014. febr. 10. 20:10
 7/10 anonim válasza:
De majd írj, hogy sikerült. :D
2014. febr. 10. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben :D
2014. febr. 11. 23:24
 9/10 anonim válasza:
na? :D
2014. febr. 17. 17:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Haat nem jott össze de miattam mert mar azthittem sikerült tullepnem az exemen....aztan kiderült hogy nem szoval ez már kezd nagyon bonyolult lenni :(
2014. febr. 23. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!