Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, vettetek már tampont barátnőtöknek?
2 xddddddddd
és mit csináltál vele?:DD
"vegyen magának, megvehetné magának"... micsoda lovagok kószálnak erre... Nekem is vett már a barátom tampont, amikor épp úgy jött ki a lépés, hogy meló közepén x nappal előbb megjött, nem volt pénzem venni... szóltam neki telefonon, úgy intéztük, hogy elém jött a meló végeztével, és előtte beugrott dm-be venni nekem. nagy ügy.
24/l
igaz nő vagyok..
A férjem szokott nekem venni, azelőtt is, hogy a férjem volt, tehát 22 évesen is, sőt az első pillanatban sem volt fura nekem sem előtte venni, vagy megkérni rá.
de pl nekem édesapám is vett már.
pont a nyáron is (pedig már 27 vagyok), mert elfelejtettem vinni hozzájuk, és ő ment boltba..
de ha jobban belegondolok ano az exem is vett, aki 18-19 évesen volt a barátom...
te hogy állsz ehhez kérdéshez? vagy a barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!