Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válasz út elé érkezett a kapcsolatunk. Mit tehetnék? Segítséget kérnék szépen. Részletesen lent.
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már pár hónapja alakulnak a dolgok, de még nem vagyunk együtt. Bevallotta, hogy szeret engem, de a szerelemre vár, hogy összejöjjön velem. Viszont az egyetemen, most Phd-zik, meg másodszakot csinál + egyéb elfoglaltságok miatt, most válasz út elé érkezett a kialakuló félben lévő kapcsolatunk. Mivel nem lesz ideje foglalkozni velem és folyamatosan stresszel attól fél, hogy rám zúdít mindent és gyengébb pillanatiban nagyon megfog bántani. Továbbá, hogy nagyon-nagyon ritkán fogunk tudni esetleg találkozni, ami frusztrálni fogja őt, és még emiatt is stresszel. Feltette a kérdést, hogy szerintem mi legyen? Próbáljuk meg folytatni így, hogy ezekre elég nagy az esély, vagy fejezzük be és békében váljunk el. Viszont szüksége van a személyemre, a társaságomra és itt jön a dilemma. Én szerelmes vagyok a lányba és nem tudom melyik döntés lenne a leglogikusabb. Össze szeretnék jönni a lánnyal, de ez a nyárig teljesen esélytelen. Félek, hogy ha békében elválnánk, akkor se tudnánk folytatni, ami van, mert szépen elmúlnak az érzelmek, mire megnyugszanak a dolgok körülötte. Viszont, ha tovább erőltetem ezt, akkor attól félek, hogy a nagy stresszben, ami őt éri és rám vetíti majd ki, olyan dolog fog történni, amire rámenne az egész kapcsolat. Azt mondta, hogy teljesen összetörne, ha nem beszélnénk többet, viszont, ha azt mondom neki, hogy vége, akkor én teljesen felemészteném magam a túlzott érzelmeim miatt, ha tovább beszélgetnék vele. Kérnék tanácsot, hogy hogyan lehetne ezt a helyzetet jól megoldani.2014. febr. 7. 19:57
11/12 anonim válasza:
Szerintem csak kifogásokat keres. Ha kellenél neki, szakítana rád időt, és már rég összejött volna veled.
Nekem is volt stresszes időszakom, vizsgák, még szakvizsga is jogból...nehéz volt nagyon. De ettől még a férjemre mindig volt időm, és nem kerestem kifogásokat. (bár akkor még nem voltunk házasok)
12/12 anonim válasza:
Hogy döntöttél/döntött?
Most mi van Veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!