Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » TI mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TI mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Még anno 2009 nyarán találkoztam egy lánnyal. Ahogy megláttam egyből nagyon megtetszett. Ő akkor keveredett ki egy több mint 3 éves kapcsolatból. Nem akart semmi komolyat, ezért, csak úgymond játszottunk ahogy mi neveztük. Jó volt. Észre se vettem és nyár végére totál belezúgtam. Vége lett a nyárnak, Ő visszaköltözött Pestre tanulni, én maradtam vidéken. Beszéltünk telefonon, leveleztünk, találkoztunk ha tudtunk, de persze mindig egyre nagyobb időközökkel és egyre kevesebbet. Tavasz elején közölte, hogy a mostani barátját nagyon zavarja, hogy mi ilyen kapcsolatban vagyunk egymással, és megkért hogy többet ne találkozzunk. Megértettem. Akkor ez ilyen semmilyen kapcsolat volt. Ez egy kicsit jobban megviselt a kelleténél. Bő másfél évig magam alatt voltam, majd szép lassan összeszedtem magam. Mit ad isten már bő egy éve Pesten élek, amikor is egy hónapja egy kocsma előtt összefutottunk. Otthagyta a paliját. Elkezdtünk találkozgatni, de nem tudom, hogy ezzel Ő most mit akar. Rákérdeztem nála még az első találkozásnál, annyit mondott majd alakul... Eddig 3-szor találkoztunk. Nagyon jó volt de nem történt semmi érdemlésre méltó dolog. Barátságot nem tudok elképzelni vele, nem tudnám elviselni a tudatot, hogy mással van. Nem tudom, hogy mit csináljak: Valljak szint, maradjak csendben és tűrjek tovább hátha, vagy egyszerűen hagyjam a francba????

2014. febr. 7. 03:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki őszintén mit gondolsz és érzel ha nem hajlik rá akkor hagyd mert csak magadnak teszel vele rosszat ha meg igen akkor hajrá!!:) Üdv : Vivi
2014. febr. 7. 04:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ismerkedésetek óta eltelt 4 év. Azóta sok mindent átértékeltél te is, ő is. Jól tetted anno, hogy elfogadtad azt, hogy állj hátrébb mert... de most hogy újra találkoztatok, talán lesz belőle valami. Mond el neki hogy mit érzel. Ha okos a lány tudja azt is, hogyha nagyon szeretünk valakit, akkor képesek vagyunk érte mindenre. Te is vártál türelmesen, most eljött a te időd..vallj színt...aki mer az nyer. De szép finoman tálald a dolgot, és ha olyan reakciókat veszel észre amik negatívak, akkor lassan tereld el a szót. Érts a gesztusaiból...és tégy azok szerint.
2014. febr. 7. 05:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne hagyd a francba, semmiképpen sem! Várj még, és ha egy-két további találka közben/után sem történik előrelépés az ügyben, akkor mondd el neki, mit érzel, beszéljétek át a helyzetet őszintén.

Hajrá! :)

2014. febr. 7. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:
mondd el neki h mit érzel :D hajrááá
2014. febr. 7. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
pár találka után még szerintem kialakul, hogy mi lesz az egészből. ha látod, hogy megint csak "játszani" akar, hagyd a fenébe. fiúként már annyiszor koppantam, hogy nem mernék a helyedben remélni, félve az újabb eséstől, de sok sikert és kívánom, hogy egymásra találjatok.
2014. febr. 7. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!