Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mert van ez segitene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mert van ez segitenetek?

Figyelt kérdés
ha benyulok a baratom nadragjaba akkor kicsit olyan mintha nedves lenne es ez meg az elott van mielott elelvezne..mert van ez? es kellemetlen szaga is van :/ segitsetek!

2014. febr. 3. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ők is nedvesednek... de 15 évesen nem kellene szexelni :D nem?
2014. febr. 3. 16:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint a viccben?

-erzed milyen kemeny?

-erzed milyen hosszu?

-erzed milyen meleg?

... hu de jot szartam :)

2014. febr. 3. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

"Az előváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszőjéből a magömlést megelőzően távozik szexuális izgalom hatására."

Forrás: wikipédia

2014. febr. 3. 16:47
 4/12 anonim ***** válasza:

" es kellemetlen szaga is van"

Milyen? Normál esetben napi tisztálkodással nem kéne szerintem.

2014. febr. 3. 16:50
 5/12 A kérdező kommentje:
higenikus rendszeresen tisztalkodik ezert furcsaltam
2014. febr. 3. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Többször előfordult, vagy csak éppen egy kis magányos játék után nem mosta meg? (hamar be tud (szagilag) durranni a fityma alatt hagyott sperma)
2014. febr. 3. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
kicsit kellemetlen csak de lehet az elovaladektol?
2014. febr. 3. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Maga az egészséges előváladék nem szagos, pláne nem kellemetlen szagú
2014. febr. 3. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
értsd jól: illata van, de szaga nincsen. (tudod, a kellemetlen)
2014. febr. 3. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem büdös, de nem is szagtalan. Jellegzetes illata van, mi minden férfinél más, ugyanúgy, mint ahogy nincs két egyforma nő sem.

Ha tapasztalatlan vagy, akkor elég nehéz belőni, hogy mi az ami még belefér a normális kategóriába. Ha csak kicsit kellemetlen és nem túl erős + nem vakarózik, nincsenek rajta gyanús foltok, pöttyök stb., akkor jó eséllyel nincs semmi baja.

2014. febr. 3. 17:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!