Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó ötlet ez szerintetek? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet ez szerintetek? Nem szabad megint közelkerüljek hozzá? LÁNYOK szerintetek miért csinálja ezt az exem? 22/F

Figyelt kérdés
Valami oknál fogva jóba lettem az exemmel akit nagyon szerettem. 1éve szakítottunk. Az utóbbi 1hónapban olyannyira jóba lettünk h eggyütt tanulunk hétvégente egy társasággal megyünk valahova. Ugy látom h elkezdett felém közeledni ilyeneket csinál pl: fent voltunk náluk v 4en iszogattunk, mindig próbált mellém űlni, a lábát az ölembe rakta, viccelődünk szivatjuk egymást, csipkelődünk mnt az óvodások :D minden percben megnevettetjük egymást kb mindig egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Mit kéne tegyek? Érzem h megint kezdenek előjönni az érzéseim iránta, nem szerenték megint csalódni :/ Nagyon szeretem a társaságát . Én arra gondoltam h vmikor ha megint felmegyek hozzá és hülyéskedünk akkor lekapom ha ezt viszonozza akkor nyert ügyem van, ha viszont ellök magátől akkor meg én értelmeztem rosszul a jeleket és annyi. Szerintetek?

2014. febr. 2. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez attól is függ hogy miért szakítottatok.
2014. febr. 2. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat volt mikor együtt voltunk és eltávolodtunk egymástól és már nem érzett ugy irántam. Már nem vagyunk távkapcsolatban minden nap találkozunk ugyanis csoporttársak vagyunk.
2014. febr. 2. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Ő szakított, erre ezt csinálja??

("nem szeretnék megint csalódni :/")

Szerintem így ne mozdulj rá. Jobban jársz...

2014. febr. 2. 21:35
 4/8 anonim válasza:

Szerintem meg hajrá!

Senki nem viselkedik így csak úgy haverságból

16/L

2014. febr. 2. 21:40
 5/8 A kérdező kommentje:
ezaz h sztem se viselkedne igy senki haverságból..ma pl majdnem 8 órát zsinorban végig beszélgettünk facebookon ugy h egy holt ont sem volt... képeket küldözget magáról h nézd ez milyen vicces ezen szerinted h nézek ki stb..
2014. febr. 2. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem értelmezed félre a jeleket.

De hogy PONTOSAN mit akar...ahhoz ez kevés infó.

2014. febr. 2. 22:29
 7/8 PoundCake ***** válasza:
Szerintem várd ki míg ő fog rákérdezni,akkor legalább nem teszed magad cinkbe ha bepróbálkozol és Ő erre azt mondja majd "eztmostmi?".Várjál és addig is tartsd a kapcsot vele ;)
2014. febr. 2. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:
az is egy lehetőség. de utálok várni. volt egy parszor olyan h nem tudott komolyan venni és nem akarom h az legyen megint, ezért akarok most egy ilyen mòdszerrel probálkozni amivel biztos meglepném es komolyan jelezném felé a szándékaim
2014. febr. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!