Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki?
Figyelt kérdés
Aki értékeli azt, ha egy fiú teljes szívéből szereti, hogy mindent megtenne érte.. hogy úgymond "azért kell fel nap mint nap , hogy boldoggá tegye szive hölgyét?" Miért jó a lányoknak ha a fiúk bunkóznak velük?? Abba belelehet szeretni?2014. jan. 25. 13:51
1/6 anonim válasza:
Minden nő titokban ilyen férfire vágyik.A bunkó pasik sorsa az ejtés.
2/6 anonim válasza:
A lányoknak domináns társ kell akire felnézhetnek, nem egy pincsi.
3/6 anonim válasza:
a másodiknak adok igazat. Olyan kell aki határozott, de persze nem bunkó, de nem is egy papucs. örülünk az ajándékoknak, ha elvisznek minket ide-oda, de azért ne ugorjanak egyetlen szavunkra, szóval mutassák meg hogy ki a férfi a háznál, úgymond, mert nem mi akarunk azok lenni. :D 19/L
4/6 anonim válasza:
Igen igazuk van az előttem szoloknak megkell találni az aranyközéputat.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is egyet értek a 2.-el nem is arról van itt szó..Nem tartom magam papucsnak..sőt szeretem kézbe tartani, irányitani a dolgokat.. de azért tiszteletet, és törödést amit megérdemelnek nekem esik jól megadnom nekik..De sokaknak jobb az ha a pasijuk, bunkó módón viselkedig velük, trágár szavak tömeges használatával..
2014. jan. 25. 14:03
6/6 anonim válasza:
Ezt minden lany,no szereti.
Megmindjam,h miert buknak a bunkokra megis? Azert ,mert az ilyan pasik altalaban jol neznek ki,magabiztosak, mig az altalad leirt dolgokat, kevesbe vonzo ferfiak teszik meg,akinek mar volt reszuk visszautasitasban,igy tudnak ertekelni egy not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!