Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 30 vagy afelett lévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 vagy afelett lévő férfi (kb.32-33-34) bele tudsz szeretni egy 14-15 éves kislányba? Egyáltalán HOGY KÉPES megtetszeni neki egy kislány?

Figyelt kérdés
Tudom, a mai lányok már sokkal érettebbek testileg mint régebben.

2014. jan. 24. 21:07
1 2
 11/13 Heiszenberger Márta. ***** válasza:

Olvastam anno valahol a neten egy történetet,hogy egy ilyen korú kislány (15) anyukája a lánya nevében és korával regisztrált egy társkereső oldalra és 100 az adott városban élő férfinak tett ajánlatot,hogy komoly kapcsolatot keres.

A férfiak 31-2 és 35-6-7? év közöttiek lehettek.

Nem emlékszem a pontos adatokra,de kb:

90 férfi olvasta el a levelet,

70 válaszolt,

60 simán belement a találkozásba és

40 még azt is megírta elöljáróban,hogy ő is komoly kapcsolatot keres és HÁTHA.

A szexet viszont csak 3an hozták fel.

Erre kristálytisztán emlékszem.

Anyuka nem a lányát akarta kiárusítani,hanem tudni,hogy mennyire van rá "veszéllyel" az adott korosztály.

Én majd leestem a székről.

Nagyon erősnek találom és..........

nem akarok káromkodni.

2014. jan. 24. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A párom 15 volt én meg meg 23. Sem külsőleg, sem értelmileg nem volt gyanús nekem. Előttem is volt pasija a szakítása után egy buliban ismerkedtünk meg. Nyolc éve együtt vagyunk. Az nem tetszett, hogy a generációs különbség nagyon meglátszott később, meg kellet tanítani vezetni, érettségi, jogosítvány, továbbtanulás stb-stb én meg viszonylag sikeres vállalkozóként elég türelmetlen voltam olykor. Olyan volt, mintha mellettem nőtt volna fel. De most egy szép, okos, tanult, művelt sikeres Nő. Gondoskodik az otthon melegéről, jól főz stb. Örülök, hogy részese lehetek az életének.
2014. jan. 27. 20:08
 13/13 KJUsul ***** válasza:
72%

Ritkán, de lehetséges. Többnyire inkább csak beteges érdeklődésről van szó.

Viszont tudok ellenpéldát. Egyszer laktam egy tanár mellett, aki 54 éves volt, beleszeretett a 15 éves tanítványába. El is vette 17 évesen szülői engedéllyel. Azóta 6 gyerekük van és boldog család.

Egy másik ismerősöm most 46 éves, elveszi feleségül a 20 éves barátnőjét, 5 éve ismerik egymást.

De mondom, ez ritka.

2014. febr. 17. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!