Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 vagy afelett lévő férfi (kb.32-33-34) bele tudsz szeretni egy 14-15 éves kislányba? Egyáltalán HOGY KÉPES megtetszeni neki egy kislány?
Olvastam anno valahol a neten egy történetet,hogy egy ilyen korú kislány (15) anyukája a lánya nevében és korával regisztrált egy társkereső oldalra és 100 az adott városban élő férfinak tett ajánlatot,hogy komoly kapcsolatot keres.
A férfiak 31-2 és 35-6-7? év közöttiek lehettek.
Nem emlékszem a pontos adatokra,de kb:
90 férfi olvasta el a levelet,
70 válaszolt,
60 simán belement a találkozásba és
40 még azt is megírta elöljáróban,hogy ő is komoly kapcsolatot keres és HÁTHA.
A szexet viszont csak 3an hozták fel.
Erre kristálytisztán emlékszem.
Anyuka nem a lányát akarta kiárusítani,hanem tudni,hogy mennyire van rá "veszéllyel" az adott korosztály.
Én majd leestem a székről.
Nagyon erősnek találom és..........
nem akarok káromkodni.
Ritkán, de lehetséges. Többnyire inkább csak beteges érdeklődésről van szó.
Viszont tudok ellenpéldát. Egyszer laktam egy tanár mellett, aki 54 éves volt, beleszeretett a 15 éves tanítványába. El is vette 17 évesen szülői engedéllyel. Azóta 6 gyerekük van és boldog család.
Egy másik ismerősöm most 46 éves, elveszi feleségül a 20 éves barátnőjét, 5 éve ismerik egymást.
De mondom, ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!