Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel a figyelmét? :O én 15/L
Figyelt kérdés
Tetszik a tanárom(34 éves férfi)!És mindig rámmosolyog,és én is rá,megsimogatja a vállam,a kezem,aranyos dolgokat mondd nekem.De csak két évig fog tanitani..és nagyon hiányozni fog.Szoktunk írni egymással,de én írok neki mindig,de örül neki!Mi legyen?2014. jan. 23. 18:55
1/4 anonim válasza:
Sehogy.
Te kislány vagy ő meg felnőtt férfi és a tanárod úgyhogy maradj a fenekeden,nem vagy neki semmi.
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle nem fekszik le veled,aztán majd lesz valami,gondolom erre megy ki a játék. :)
3/4 anonim válasza:
Sok tinilánynak tetszik a tanára, ez aranyos dolog, amíg plátói.
Úgyhogy ne írogass neki, ne tervezgess vele semmit és ne akard magadra vonni a figyelmét.
4/4 anonim válasza:
Ha te is tetszel neki,akkor val.szinűleg egy beteglelkű perverz.
De nagyobb esély van arra,hogy semmit nem akar tőled,csak egyszerűen,szimpatikus vagy neki.De megkérdezheted tőle,hogy akar-e szexet,abból minden kiderülne,csakhát elég merész dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!