Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk szoktak sírni szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szoktak sírni szerelmi csalódáskor?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen esetekben? pl. ha hiányzik, mert nincs idő talizni, vagy megcsaláskor, stb. Légyszi kort is írjatok!

2014. jan. 22. 21:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
megcsalás aztán hiány kb 1 évig.akkor volt rá példa többször is 21
2014. jan. 22. 21:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Bizonyos idő után szoktak... Pl 5 év után megcsalnak valakivel...
2014. jan. 22. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
Általában nem, csak ha nagyon-nagyon megkedveltem az illetőt, és már hosszú távra terveztem vele.
2014. jan. 22. 21:42
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

Embere válogatja. Van aki nagyon rossz helyzetekben sem ejt könnyeket annak ellére, hogy lelkileg kivan és van aki kevésbé lényeges dolgoktól is eltudja sírni magát. Nem feltétlenül kell ehhez szerelmi csalódás.

Személyes véleményem pedig, hogy ha egy férfi (igaz te fiút említettél) elsírja magát, mert épp egy ideje ritkábban találkozik az asszonykájával, az eléggé gáz. A férfiakat alapból próbálják arra nevelni, hogy ne mutassák ki az olyan érzelmeiket amik sebezhetőségre utalnak (pl. sírás) hogy ez jó-e vagy sem az más kérdés.

Ha engem megcsalnának én dühöt éreznék szerintem. Lehet később hihetetlen keserűséget, de ilyen esetben jobb átfordítani dühbe a dolgot, mert úgy könnyebb elviselni mint egy sarokban sírva, bedepizve.

2014. jan. 22. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
férfiaknak is vannak érzéseik. pl: ha éhesek vagy elfogy a pia engem is sírás kerülget
2014. jan. 22. 21:46
 6/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok és még azt azért hozzátenném, hogy én is elsírom magam néha napján, de ezt mindig csak egymagamban és amikor eléggé mélyen vagyok épp valami miatt érzelmileg. Plusz a korom is lemaradt az előbb. 23/F
2014. jan. 22. 21:46
 7/15 anonim ***** válasza:

sírni nem de keresek egy ráérő barátot és kegyetlenül berúgok vele

utána 2 napig úgy is olyan rosszul vagyok hogy a legnagyobb gondom az hogy mászok ki a wc ig

ha ezt eljátszom 5-10 alkalommal már nincs is kedvem rágondolni mert eszembe jut a sok másnapos szenvedés

2014. jan. 22. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
7-esnél egy másik megoldás, lehet egyszer én is kipróbálom, nagyobb csalódás után. :D
2014. jan. 22. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen, a férfiak is sírnak. Én is, akárcsak az előttem szóló, magamban, ha nem látják. Jót tesz az, egy- két könnycsepp belefér.
2014. jan. 22. 21:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Én eddig 3szor szakítottam, és akkor mindig sírtak.

(Mármint félre ne értsetek, ezt nem dicsőségként mondom, csak ugye ez volt a kérdés.) Más esetben nem láttam őket sírni. Ja de igen, az egyik barátomnak egyszer könnyes lett a szeme, mert meghatódott az egyik ajándéktól, amit adtam.

22L

2014. jan. 22. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!