Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác, nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, nagyon tetszik nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval..Nagyon régóta ismerjük egymást. De ő 20 éves én 15, az esélyek nagyon kicsik, hogy bármi is legyen. Ő azt mondta, hogy nyár fele megpróbálhatjuk vagy 1 év múlva. De ezt nem tartom jó ötletnek. Mert mi van ha(nagy valószínűleg)nem fog már tetszeni? De én nagyon szeretem őt.Kedves meg minden de néha nem értem. Egyszer odáig van értem, egyszer meg senki se vagyok számára. Mit lehet ilyenkor tenni?

2014. jan. 22. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
most őszintén...... szted egy 20 éves srác mit akarhat egy 15 évestől? segítek. meg akar fektetni... aztán ha jó vagy neki akkor még 1szer 2szer meghúz és utána meg elküld. felejtsd el
2014. jan. 22. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Keress inkabb hozzad illot.Ez eleg remenytelennek tunik bocsi.Talalsz mast hidd el. :)
 3/6 anonim ***** válasza:
Valld be neki mit érzel.
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Tudja, hogy mi van : /
2014. jan. 22. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak az is gáz, hogy egyszer ő is azt mondja imád meg jó lenne együtt stb.. Egyszer meg nem :oo Szóval ilyen fuck logic :o
2014. jan. 22. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak azért beszél így veled mert testileg kíván és szeretne veled lenni de az esze azt mondja ne tegye mert te még kiskorú vagy és gyerek. Szerintem a férfi csak tisztel téged és emiatt nem akar közelebb kerülni. Inkább hagyd és keress korban hozzád illőt.
2014. jan. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!