Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra bármilyen mód, hogy egy olyan pasi szerelmes legyen beléd, akivel viszonyod volt?
Én is gyakorlatilag ugyanígy vagyok most az exemmel, illik rá az a személyiségleírás meg minden szinte, amit itt vázoltál.
Bár mi csak fél évig voltunk külön, és előtte nem volt hosszú a kapcsolat...
Én is azt érzem, hogy egyszerűen halálosan szeretem, ő kell nekem, és senki nem volt még rám ilyen hatással, de az eszemmel tudom, hogy ez nem működne, hisz nem véletlen szakítottunk.
Viszont egy ideje bevallotta, hogy még mindig szeret, és azért ment bele ebbe a viszonyba, mert a kapcsolatot semmiképp nem akartam újrakezdeni vele, viszont szeretett volna velem lenni, és remélte, hogy akkor hátha...
Igazából nem örülök ennek a vallomásának (persze a szívemnek nagyon jó érzés...), de eddig olyan jó volt, igaz mi hetente találkozunk, és akkor együtt töltünk 1-2 napot, és a szex is fantasztikus, meg a többi idő is vele... de mióta mondta ezt, hát... tudom, hogy ki kéne lépnem ebből, hisz kapcsolatot nem szeretnék vele, nem lenne jó vége. :(
Viszont szerintem, ha úgy érzed, hogy "tojik a fejedre", és mással is ezt csinálja, az nem éppen jó jel... :/
Módszer pedig nincs rá, hogy valaki beléd szeressen, vagy megvan az a plusz, vagy nem. Hisz látod, nálatok minden körülmény adott hozzá, de mégse szerelmes, szóval szerintem részedről megtettél mindent, erőltetni pedig sajnos nem lehet az ilyesmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!