Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit mondanátok vagy tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elena95 kérdése:

Ti mit mondanátok vagy tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Nemrég egyre közelebb kerültem egyik fiu barátomhoz ,sokszor jártunk el mimdenhova ,és kiderült hogy már két éve kiszemelt de most már biztos a dolgában .A lényeg az hogy nagyon megszerettem és mindennap találkozunk evfolyam tarsam és nemrég bejelentette hogy nem műkődne köztünk mert a szülei nem dijjazák ezt az egészet,pedig nemismernek,de szerintük van ideje még (17;) Szerintetek haggyjam vagy faggassam h

nem e lehetne a szülöket vhogyan jobb belátásra birni ,vagy vmilyen megoldást keresni,nemszokam feladni,ilyen térennsem ,de nagyon hiányzik nekem és nemtudok mit csin.

2014. jan. 18. 18:32
 1/1 anonim válasza:
Sajnos ebben a helyzetben nagy szerepet játszik a női büszkeség, szinte ez a meghatározó dolog, hogy mit kellene lépned. Igazából te ismered a legjobban kettőtök kapcsolatát, és az alapján kéne rájönnöd, hogy érdemes e küzdeni, viszont ha a srácnak igazán fontos lennél, akkor nem jelentene akadályt számára a szülei ellenvetése. Legalábbis én nem érzem ezt nyomós oknak, hogy ezért megszakítsátok ezt az alakuló kapcsolatot. Gondold végig, hogy a fiúnak milyen súlyos áldozatot kellene hoznia érted, de szerintem minimális komplikáció ez.
2014. jan. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!