Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ha a barátom azt mondja h vége de még hétfőig gondolkodik?
hát bocsánatot kért..megbocsájtottam..kibékültünk.
De most tegnap volt egy újabb vita eléggé szemétséget mondott az egyik legjobb barátnőmre én meg jól lehordtam h ne mondjon már ilyenek meg h én nem mondok rosszakat az ő barátairól és erre nem írt vissza, azóta nem beszéltünk..
A parkapcsolat nem partolhat senkit
egyszer volt 2 csaj akikkel megbaratkoztam... aztan ok osszevesztek, demnekem az egyikkel alakult, hogy osszejovunk... es a masik megharagudott ram, mert azt allitotta, hogy akkor a kettejuk vitajaban a leendo baratnomet fogom partolni...pedig nem
az egy ocska kozhely, hogy a baratom baratja az en baratom... joga van a baratodnak nem neked megfelelo velemenyt formalni, es neked is van jogod rossz velemennyel lenni az o baratairol...de amig ez kulturaltan megy, nem szabad ezt hibakent felroni... de tudomasul kel venni, hogy az az o baratja, es tisztelet en kell tartani
Ez helyes döntés volt. Ha egy depi miatt ezt csinálja, mit tett volna, ha tényleg valami komoly baj van.
Mond meg neki, hogy kezeltesse magát, és faragjon le az egójából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!