Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Már en se tudom mit tegyek xd (lány)
Az a problémám hogy van egy fiú akivel nagyon jóban vagyok és közel állunk egymáshoz. Sokat szoktunk hülyéskedni és piszkálódni.Gyakran megsértődik de nem komolyan csak teszi az eszét mondja nekem hoyg szeret meg egyéb ilyet.Ez engem kicsit zavar, nem tudom mit kezdjek vele, nagyon szeretem mint barát de valamikor többet is érzek ( hormonok xd) de nem akarok semmit mert meg rá érek ezzel, csak igazából magam se tudom mit érzek, de nem akarom elveszteni majd a bartsagunkat.
Meg főleg az zavar nagyon hoyg jóval magasabb vagyok nála és elégé vékony a csontozata is.
Szerintetek ez iyg lehetséges? Mármint van olyana kapcsolatokba hoyg a lany jóval magasabb mint a fiú és ha igen hoyg küszöbölik ki a magaságot?
Ha olyan fiatal vagy mint mondod, akkor a magasság miatt ne aggódj, a fiúk később kezdenek el nőni, szóval simán lehet, hogy majd beelőz.
Amikor mondja neked h szeret, akkor egyszer kérdezz vissza h komolyan gondolja-e, vagy csak hülyéskedik, és akkor már tudod, hogy hogy álltok, mert azt neked kell eldöntened, hogy akarsz -e többet vagy sem. De ha jóban vagytok, melletted lesz, szóval tényleg ráérsz.
ha már most tudod, hogy nem tetszik, és azt is tudod, hogy te viszont tetszel neki, elárulom: ez később sem fog nagyon változni.
Ha bátor gyerek, akkor majd megpróbál veled randizni, ha nem, akkor így maradtok.
Persze ezer más lehetőség is van, ez csak kettő lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!