Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért dobja ki mindig a használt szalvétát a kukába? Szerintem pazarlás, többször is lehet használni de nem érti meg, emiatt a kapcsolatunk is kezd megromlani. Mit tegyek hogy hallgasson rám ez ügyben? 26/l
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 17:42
11/20 anonim válasza:
egy igazi skóttal van dolgunk :O
12/20 anonim válasza:
SZerintem alapból pazarlás papírszalvétát használni. Ruhát kell venni és akkor azt lehet mosni jó nagy hőfokon használat után. 10 db-ot vesztek pár hónap alatt megtérül az ára, ha minden nap használtok amúgy is.
13/20 anonim válasza:
Én is ki szoktam dobni, pedig én a papírzsebkendőt is többször felhasználom.
14/20 anonim válasza:
Az alapprobléma szerintem, hogy ahogy te otthon láttad gyerekként a dolgokat, az nem feltétlenül a legjobb, legokosabb és leghelyesebb módja a dolgoknak.
Pl. a forró vízbe dobjuk csak bele a felaprított sárgarépát, vagy már a hidegbe, kezet mosunk tömegközlekedés után vagy sem, elrakjuk-e a használt szalvétát, vagy sem.
De ha arra gondoltál, hogy a leves után megtörli a száját, kidobja, és újat vesz elő a másodikhoz, akkor megértelek. :)
15/20 anonim válasza:
Ugye ez most tényleg nem komoly? :D
16/20 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele. Igazi férfi nem használ szalvétát. (és még környezetbarát is :)
17/20 anonim válasza:
Végre valaki, aki megért! Mondtam én is a barátomnak, hogy a WC-papírt többször is lehet használni, de az az idióta nem akarja megérteni! Van, hogy egy kockával háromszor-négyszer is ki tudom törölni a fenekem és ha elég ügyes vagyok, egy alakalomra még mindig jó, csak ilyenkor el kell zárni valami dobozba, mert kicsit büdi.
18/20 anonim válasza:
Sőt WC papírt sem kell használnod! Elég, ha a kezeddel kitörlöd a segged és csapvízzel utána lemosod. Így a segged is kitisztul és papír sem fogy!
19/20 anonim válasza:
Ilyenkor merül fel bennem, hogy lehet nem is olyan rossz dolog hogy nincs barátnőm.. :D
20/20 anonim válasza:
Van több megoldás is:
1. vendéglátós (menzai) szalvéta, az egyrétegű, így olcsóbb
2. papírszalvéta kettévágása így a négyrét helyett kétrét hajtott szalvéta lesz, akkor kétszer annyi ideig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!