Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerényebb, visszahúzódóbb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KingofLioness kérdése:

Szerényebb, visszahúzódóbb, önbizalom hiányos lányok merre vagytok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már a könyökötökön jön ki ez a kérdés, de a nekem megfelelő választ még nem írta meg senki.Mindig egy ilyen barátnőt szerettem volna.Úgy gondolom, hogy a becsületességet, a szeretetet, a hűséget csak ti tudjátok értékelni igazán.Sajnos volt már eset, amikor 1-2 lány kihasználta, hogy ilyen vagyok.A barátok mondták, hogy próbáljak társkereső oldalakat, mert állítólag otthon ültök, vagy egy olyan kis elszigetelt helyen éltek, ahol még a madár sem jár :3 De ahogy írták itt GYIK-on is többen, ha valaki önbizalom hiányos, az nem rakja fel magát társkereső oldalakra.Szóval hol lehet titeket megtalálni?Illetve nektek is a vagány rosz fiúk jönnek be, vagy ti is inkább az apáskodóbb fiúkat keresitek, akihez bármikor odabújhattok stb stb:

2014. jan. 15. 17:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
6-os....sajnálom :S 7-es tényleg érdekelne, melyik ez a város :D 9-es...mivel lehetne előcsalogatni őket? :D 10-es ez klasz beszólás volt 10 ből 10 pontot kapsz :D
2014. jan. 15. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nos,remek kérdés.A megválaszolása nagyobb lélegzetvételű,több szempontot is figyelembe kell venni ennek során.Együtt tudok érezni veled hisz magam is hasonló beállítottságú vagyok.Engem is érdekelne a hetes ajánlata,szoboszlón lakom.

2014. jan. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!