Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Szerintetek hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek hol és hogyan találhatnék ilyen kapcsolatot, partnert?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan kapcsolatot (lehet barátság extrákkal, és párkapcsolat is, csak mert nem teljesen fedi az átlag fogalmakat, amit szeretnék), amiben sok orális kényeztetést, masszázst nyújthatnék a lánynak, és nem kérnék érte viszonzást, csak a lány társaságát. Elég sok foglalkozni akarás, kényeztetni vágyás, ilyen formájú szeretet szorult belém, amit nagyon jó lenne kiélnem, és azt remélem, hogy annak sem lenne nagyon kellemetlen, akin kiélhetném. Tudom, hogy nőként nem rajongtok a testi kapcsolatért, vagy akivel már igen, ott kevésbé az egyoldalúságért, mint inkább a kölcsönösségért, de azért remélem, hogy létezik kivétel, létezik az ellentétem nőben, akivel kiegészítjük egymást.

Nem azért írom a kérdést, hogy innen keressek jelentkezőket. Nem lenne rossz perzse, ha megspórolhatnám a keresést, ami még előttem áll, és hirtelen akadna is jelölt, de igazából a véleményetekre lennék kíváncsi erről az egészről. El tudjátok-e képzelni magatokat ilyen kapcsolatban? Szerintetek hol-hogyan találhatok ilyet? Mit tanácsolnátok, szerintetek mi módon lehetne sikeres az ilyen irányú keresésem?

Talán tisztázásra szorul, hogy nem egy szexkapcsolatról beszélek, hanem egy olyanról, amiben összeköt bennünket valamilyen érzelem, legyen az barátság, vagy akár ennél is több, de legalább barátság. Elsősorban megismerni szeretném az illetőt, és ha mindkettőnknek szimpatikus a másik, és a körülmények és minden egyéb is megfelelő, akkor tovább lépni, és a társaságom mellett tettlegesen is kényeztetném. Nem azonnal, de még csak nem is elsietve, a lány igényeit, tempóját szem előtt tartva, és egy nőközpontú kapcsolatot felépítve a végén, amiben elsősorban a női igények a fontosak. Elég hülyén hangzik, tudom, de ezt keresem, és nem sok ötletem van, hogyan válthatnám valóra.

Ha az a tippetek, hogy biztos csúnya vagyok, vagy ilyesmi, és ezt szeretném kompenzálni egy ilyennel, mert másképpen nem találok párt, akkor ez tévedés. Nem vagyok tökéletes megjelenésű, de ronda sem. Nem vagyok szegény, lecsúszott, van lakásom, van elég jó állásom, van diplomám. Lehet, hogy valamit kompenzálni akarok, de ez esetben nem ilyen nyilvánvaló dolgot. Viszont nem ez a lényeg, nem az okát szeretném megkeresni, és megszüntetni, hanem elsősorban megtalálni a hozzám illő lányt, akivel illünk egymáshoz.

2014. jan. 15. 15:12
1 2
 11/18 anonim válasza:

35 évesen már az a baj sok az elnyomás magunkban,és annyira összebonyolódnak az érzelmeink hogy a lányokat ezzel lehet elüldözni..sajna ez van

most félre ne értsd..értékelendő a sok jó ami benend van,csak egy empatikus lány amilyenre te vágysz sajnos megszámolhatnám az egy kezemen mennyi van,ugyanis már amikor a korodat kimondod,akkor már visszariadnak,hogy hát már neked gyerekednek kellene lennie meg stb..persze az nekik mindegy hogy mit érzel hogy nem jött össue neked az élet,ők csak általánosságban beszélnek felszinesen..Tehát azért van nehéz dolgod,mert te nem egy kordobeli nőt akarsz,aki családot és gyereket szeretne,mert ez neked elég meredek,és sok elkötelezetséggel jár,és te erre amúgysem vagy felkészülve,meg aztán egy ilyen családi idilt ápolni elég kemény dió,kidolgozni belét az embernek meg ilyenek stb,csakhogy a gyerekeknek minden meglegyen.Te inkább egy fiatalabb lányra vágysz 20 év körülire aki olvass a szemedből,látja a múltadat,a nélkül hogy megszólalnál,aki átmegy hozzád eténként és az öledbe hajtja a fejét,és együtt tv-ztek..bújos,megértő lányra vágysz,aki csak szeret és nem kérdezösködik annyit..biztos van ilyen lány,csak amire rátalálsz,azt fogod észrevenni hogy megöregedtél..

2014. jan. 15. 16:55
 12/18 anonim válasza:

16:54

juj persze minden nő a világon csakis kizárólag férfias pasikra bukik! és az ilyen hit gyülis lányok azok meg abszurdak meg fej mosottak..jóhogy már kötelet nem adsz csóri gyerek nyakára! Tudod vannak átlagos lányok is,akikbe több empátia szorult mint beléd,és akikben egyéniségüktöl fogva hatványozottan több élet van mint benned..eléggé szánalmas vagy..

2014. jan. 15. 17:01
 13/18 A kérdező kommentje:

11-es: igazad lehet, egy ilyesmi kapcsolat igazán ideális lenne nekem, bár nem a 20 éves kor az, ami tetszik benne, hanem a többi, amit leírtál. (A kor olyan mindegy, nem?)

Kicsit persze megalázó, hogy így, idegenként átlátsz rajtam, de örülök is, hogy sikerült megvilágítanod a dolgot egy másik irányból is.

Azzal tisztában vagyok, hogy nem könnyű megtalálni a másik felemet, de mivel úgy érzem, én is rengeteget tudnék adni, nem tudom elképzelni, hogy valakinek le lenne szüksége ilyesmire.

Az eredeti kérdés pedig az volt, hogy mi módon találhatnék ilyen társat? A probléma nem az, hogy nem tudok bármilyen társat találni, hanem az, hogy elég sok kapcsolaton kellene átesnem ahhoz, hogy azt a személyt megtaláljam, akit valójában keresek, és ez sok idő, sok energia, sok sérülés és kellemetlenség, és nem csak nekem, hanem azok számára is, akikbe ezen az úton belebotlom menet közben. Ettől megkímélném magamat is és másokat is, ha valaki tudna valami okosat javasolni. Veszíteni valóm nincs, de az esélyt, hogy valaki mond valami használhatót itt, legalább megadtam. Sőt, igazából a válaszod miatt már megérte. (De azért még örülnék mások hozzászólásainak is!)

2014. jan. 15. 17:07
 14/18 anonim válasza:

hogy mi módon találhatnék ilyen társat?

Elég nehezen,látod hogy mennyire szánalmasak eggyes ide irógatók! És a világba is ilyenek sajnos,szerintem v kit a cselekedetei alapján kellene megitélni,hogy éppen ő hány életet ment meg,akár egy zebra előll is elránthat v kit,és akkor máris egy hős,vagy lehet önkéntes és,kár súlytotta területeken segit másokon,tudod ezeket az apró dolgokat nem veszik észre az emberek,és igy meg még nehezebb a dolgod..

2014. jan. 15. 17:11
 15/18 anonim válasza:
Én csak azt akartam ezzel mondani,hogy számtalan lehetőség rejlik az emberben,ha más nem csak a kifogásokat keressi benne,hanem rendelkezik egyféle belső látással..Kevés ember van,vagy lány,és úgy gondolom csak ők látnának téged teljes valódban,és ezek szerint értékelnének..
2014. jan. 15. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Hmmm :)
2014. jan. 15. 21:30
 17/18 anonim válasza:
Én is egy ilyen kapcsolatot keresnék, amit leírtál:) és én lány vagyok, és teljesen magamra ismertem:) ha gondolod, írj privátban:)
2014. febr. 4. 14:13
 18/18 anonim válasza:
én is szívesen megismernélek :)
2014. ápr. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!