Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy ember megtud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ember megtud változni ennyire, vagy mindig ilyen elmebeteg lesz?

Figyelt kérdés
Egy és fél évig jártam pasimal, teljesen normális volt minden.Aztán eldurvultak a helyzetek elröl inkább nem szeretnék írni.Náluk laktam, nem akart haza engedni, mindig megszökve tudtam csak eljutni haza.De mindig visszamentem hozzá egyre durvább lett.Úgy kezelt mintha a tulajdona lennék.De szerettem bármit csinált.Pár hónapja nagy nehezen haza jöttem.Megszakitotam vele minden kapcsolatot.Újra kezdtem a sulit azt hiszem kezdem magam túltenni mindenen, de kiderült hogy folyamatosan figyeli a facebook profilomat.(Sose szerette amugy ha facezek vagy bármit csinálok amivel emberekel kapcsolatos.Féltékeny volt mindenkire,lányokra is, pedig nem vagyok biszex.) Szóval figyelt, haverjainak lehord,nem tudja magát túltenni.Mikor vissza mentem az anyja mutatot egy füzetet.Oda minden bele volt írva, miket írtam ki, mikor voltam a barátnöimel.( Mert ugye kiírtam, vagy képet csináltam velük és felraktam).Pár hétig járt egy lányal de nem ment vele.Ezért szakitotak, mivel engem szeret.Aztán párnapja elkezdtem vele beszélgetni írt egy másik közösségi oldalon.Azt mondta csak barátok legyünk, bele mentem, hogy így hátha nem ocsáról másoknak.De már ma kezdte azt hogy mi összetartozunk...Szerintetek mit tegyek szakitsam vele meg újra a kapcsolatatot? Vagy egy ember megtudna ennyire változni szerintetek? A legtöbb közös ismerösünk azt mondja elmebeteg amit csinál, ebben egyetértek velük.

2014. jan. 15. 02:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, és lehet igen énis kicsit bolond vagyok hogy újra beszéltem vele ezt belátom.De újra megszakitok vele minden kapcsolatot.Reméljük mihamarabb feladja, mert félek még tőle.De itthon nem bánthat messze lakik, nem mer eljönni nálunk fél tesomtol, még szerencse, mert ha nem félne itt járkálna a közelbe mindig.Egyépkent facen beállitotam úgy hogy csak az ismeröseim láthatjak amit kiírok de mindig volt valaki aki másolta miket írok ki.Azóta sincs fogalmam ki az.Nem tudom mikor fogja ezt befejezni.
2014. jan. 16. 00:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele minél elöbb, megkérlek erre. Mert ez nem játék, tönkre teszi az életed. Meglátod, SZABAD leszel. Erőt kívánok hozzá
2015. szept. 9. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!