Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Valamikor kedves velem és vicces meg van amikor elkapjuk egymás tekintetét és elösször ő elmosolyodik aztán én is elmosolyodok ez kb órákon szokot előfordulni és nem egyszer hanem többször a 45 perc alatt. De van amikor tök gonosz piszkálódik mint az ovisok és amikor tavaly rákérdeztem hogy tetszem-e neki egyből nemet mondot. Szoval nem értem szerintetek ? Amúgy nekem már legalább 3 éve tetszik.

12/L

2014. jan. 10. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj babázni.
2014. jan. 10. 18:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól szerinted hogy 12 vagyok nekem nem lehetnek érzéseim ugyan olyan érző lény vagyok én is mint te vagy bárki más és te neked talán nem volt általánosba olyan aki nagyon tetszet
2014. jan. 10. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Képzeld nem voltam még szerelmes..

17/L

2014. jan. 10. 21:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenki különböző
2014. jan. 11. 04:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a szerelmes vagyok és a tetszik valaki két külön dolog ès én nem azt mondtam hogy szerelmes vagyok hanem hogy nagyon bejön az a valaki szoval tetszik nekem
2014. jan. 11. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!