Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S Ugy erzem a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Ugy erzem a baratom megcsal. Mi tevo legyek most?

Figyelt kérdés

Eleg hosszu tortenet!!

Ki jottem angliaba dolgozni es osszejottem a fonokommel ez szerelem volt elso latasra!!!! Egybol ereztem/ereztuk egymasra van szuksegunk.

Ez mind szep es jo de ide kerult egy nagyon ronda pattanasos fius lany aki elvileg futarkodni jott.Csak az a baj hogy ez 1 hete megvaltozott!!! A baratom olyan szinten kivetelezik azzal a lannyal hogy ez mar mindenkinek feltunt!! Eloszor is a baratom senkit nem enged be az irodaba csak engem edesapamat es azt a lanyt!! A masik hogy a baratom bevezette az egyenruha hordasat es aki nem horda annak levon penzt a fuzetesebol de a lanynak mondta hogy neki nem kell o nyugodtan utcai ruhaba is dolgozhat....Na de itt a legnagyobb problema hogy a lanynak nem kell dolgoznia....nem kell futarkodnia mert kiderult hogy nem is szereti a futarkodast es csak ugy kap 200 fontot es raadasul mindenkinek 1 nap szabadnap jar neki adott 3 napot.Tegnap a lanynak kellet kivinnie az etelt de a baratom szolt neki hogy maradjon csak majd mas kiviszia erre ra egy felorara a lany beakarta rakni dobozba az etelt es azt se engedi neki.....neki szo szerint nem kell dolgoznia jah es behivta a lanyt az irodaba es megkerdezte eleg e neki a haromnap szabadnap vagy legyen inkabb 4. :( Nagyon elszomorit a dolog es mikor beszilni akarok vele es ahogy kiejtem a lanynak a nevet mar megis ker szepen hogy azt a lanyt hadjam beken ne is folyatassam amit mondani akarok :'( Szovalsoha nem birok vele beszelni mert kepes inkabb bezarkozni az irodaba vagy barmi csak hogy veletlenul se folytassam ne is hallja a szidasokat vagy a problemamat :( Es az a lany olyan segg nyalo meg a szabadnapjan is bejon es neki all dolgozni es ha latja hogy a baratom nem veszi eszre hogy dolgozik inkabb odamegy es mint peldaul ma megkerdezte hogy az etelt melyik dobozba tegye pedig tudja hisz 2 honapja dolgozik......

Jah es a lany teljessen az elentete a baratom izlesenek.....neki a lenyeg a hosszu fekete haj na de a lany voros es valig ero raadasul az elejen meg mondta is hogy milyen ronda ez a lany stb.....szoval most nem ertem :( KERLEK SEGITSETEK ADJATOK TANACSOT :'( :'(

2014. jan. 8. 01:40
1 2
 11/14 menta34 ***** válasza:

Lehet, hogy már buktad, de még próbálkozhatsz.

Döntsd el kell-e akkor is ha megcsalt. Ha kell akkor küzdj, ha nem kell akkor ugrassz nyulat és esetleg intézd úgy, hogy két szék között a padlóra kerüljön. pl. legyél tökéletes a szexben, tegyél olyat amit még nem, stb. és közben ejtsd el, hogy még talán az se érdekelne ha megcsal csak legyen veled is :) és ha sikerül jobbnak lenni mint a másik és azt dobja dobhatod te is.

hosszú fekete hajat szereti: ugyanmár....... ha van eszed megkérdezed tőle feltűnés nélkül, hogy szeretnél új frizurát szerinte milyen legyen

Ami a stílusodat illeti, hisztis, problémázós, kérdezősködős, nyomozgatós, depis, negatív nő a szarnak se kell. Legyél vidám és pozitív és ne kérdezd arról a csajról.

Mindemellett nem kizárható, hogy érdekből kedvez az angol csajjal... lehet, hogy valakinek a valakije, vagy pl. indiai létére ha szerezne egy angol feleséget kaphat állampolgárságot vagy ilyesmi.

2014. jan. 8. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a csaj a lánya.
2014. jan. 8. 09:56
 13/14 A kérdező kommentje:
A csajjal csak ugy kivitelezik tegnap peldaul mondta neki hogy vegyen ki egy szabadnapot mert latta rajta hogy tegnap elott nagyon csendes volt..........szoval erdekli hogy mivan vele.....elotte velem volt ilyen....mar azt se kerdezi hogy boldog vagyok e vele :'(
2014. jan. 8. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Kezdhetted volna azzal, hogy ilyen volt veled is anno...

Érdemes volna felajánlanod a barátodnak, hogy félreállsz, ha mással (ne ejtsd ki a csaj nevét) akar már lenni, mert nem szeretnéd, hogy miattad legyen boldogtalan. És mindezt próbáld meg indulat nélkül, még ha valójában nem is érzel így.

Ha van értelme vele maradnod, akkor megfog nyugtatni afelől, hogy butaságokra gondolsz, viszont ha telibe találod ezzel a dolgokat, akkor vagy elfogadja az ajánlatod, vagy megint elzárkózik. (Előbbi reakció egyértelmű, utóbbi meg már ebben az esetben annyit jelentene, hogy még nem döntött köztetek és nem akar két szék közül a padlóra csüccsenni.)

2014. jan. 9. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!