Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális lehet ha egy srác 25 évesen még semmilyen komoly kapcsolatba nem került lánnyal, -semmilyen formában?
Az én nővérem 32 éves és sosem volt senkije. Elég antiszociális, mármint nincsenek barátai, nem jár el sehová, még csak nem is dolgozik. Anyánkkal él. De szerintem nem dilis vagy valami...nem tudom miért nem ismerkedik, miért nem változtat. Magánügy. Ez csak az ő döntése kell hogy legyen.
Sokáig én is ilyen voltam, de még időben változtattam.
19 évesen tudatosan szervezgettem az életem. Elkezdtem randizni, barátkozni. 24 évesen pedig megismertem a férjemet akihez 25 évesen mentem hozzá. Barátaink is vannak, szoktunk eljárni itthonról.
A nővéremnek semmi ilyesmi nincs az életében. Talán túl nagy hatással volt rá az ahogy a nagyszüleink nevelték. Nem tudom.
A férjemnek meg pl én vagyok az első kapcsolata, mert 20 éves korában érezte úgy hogy elkezd ismerkedni. Előtte a környezetében nem tetszett neki eléggé senki. Amikor meg a haverjaival lógott akkor velük foglalkozott, nem csajozott.
Aztán már majdnem 21 volt amikor megismerkedtünk. Velem vesztette el a szüzességét is. Másfél év után meg összeházasodtunk.
Csak unokatesódon múlik, hogy változtat e az életén vagy sem. Nem feltétlen van vele baj egyébként. A férjemmel se volt. Egyszerűen csak ő pl akkor érezte úgy, hogy jöhet egy csaj az életébe. És csak komolyat akart bevállalni. Nem kalandozós fajta.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!