Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szólok hozzá és kerülöm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szólok hozzá és kerülöm, vagy úgy teszek mintha nem fájna?

Figyelt kérdés

2014. jan. 5. 14:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
na szedd össze magad és kérdezd meg mit szeretnél, mert így nem jutunk sehova:D ha meg nem sikerül, akkor ne eröltesd..
2014. jan. 5. 14:17
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább engedd el őt. Szerintem jobb, ha tudja, hogy fájt az amit tett/mondott de ha neked még fáj akkor egyelőre ne keresd a társaságát.
2014. jan. 5. 14:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Ha nem akarom kifejteni,legalábbis nem neked ,főleg nem ilyen formában,nem az volt a kérdés el kell e engedni valakit,én ilyet nem olvasok kint,tehát ha nem tudsz választ adni,akkor ne is válaszolj,akik meg megakarják érteni azok nem kérdeznek ...köszi hogy itt voltál...és még nem voltam bunkó...
2014. jan. 5. 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Jól van, akkor szenvedj ezzel a szintű intelligenciáddal. Megértem, hogy valami elromlott, én se bírtalak volna elviselni a srác helyében :)
2014. jan. 5. 14:20
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi utolsó végre egy értelmes válasz, kötözködés nélkül is lehet válaszokat adni...még valaki?
2014. jan. 5. 14:20
 16/22 anonim ***** válasza:
#13-as vagyok. Nem tudom, hogy ezt nekem írtad-e. De szerintem egyáltalán nem adtam bunkó választ. Csak annyit mondtam, hogy, ha neked még fáj akkor ne keresd. Magyarul kerüld kicsit.
2014. jan. 5. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Megmondtam neked érthetően és kulturáltan, hogy engedd el - erre közölted primitív hangnemben, hogy ez nem válasz. Valaki más is leírja, és máris az? Neked is sok az agyad...
2014. jan. 5. 14:21
 18/22 A kérdező kommentje:
15 ös álljunk már meg egy szóra itt te se ismersz ,se a helyzetet se engem ,de még az sem kiszakított kivel?Semmit ,de idejössz és beolvasol na ez aztán a intelligencia ki is beszélt most az előbb erről?Menj hűtsd le magad!!
2014. jan. 5. 14:22
 19/22 A kérdező kommentje:
és most aki trollkodni jött meg okoskodni az csukja be maga után az ajtót kérem szépen!Aki meg kioktatni,beolvasni,értetlenkedni az is követheti,a többiekkel szívesen beszélgetek!! :)
2014. jan. 5. 14:23
 20/22 A kérdező kommentje:
12 esnek szólt hogy jó választ adott! Köszönet neki!
2014. jan. 5. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!