Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek milyen volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés

Hány éves korotokban volt első barátnőtök? Mit csináltatok? Milyen helyekre mentetek el? Mennyit találkoztatok 1 nap (mennyi ideig voltatok együtt)?

Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek csak hát na. Lehet, hogy én is fogok járni 1 lánnyal aki nekem nagyon tetszik és még az is lehet, hogy kölcsönös az érzés :). És hát érdekelnének ezek a dolgok. Ti elsőnek mikor csókoltátok meg egymást? Haverom szokott erről beszélgetni velem. Én meg megkérdeztem tőle, hogy hogyan kell azt mikor kell azt. Jó 14 évesen lehet, hogy még nem kéne, hogy legyen barátnőm de nekem nagyon tetszik ez a lány. És azt érzem meg barátaim is, hogy mióta megismertem a lányt azóta nagyon sokat változtam és már nagyon nem ismernek rám. Na mind egy. Na szóval érdekelnének ezek a dolgok. És ha hülyeségek akkor tényleg elnézést. És bocsi a regényért :P

2014. jan. 4. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
teljesen normális ez az érdeklödés
2014. jan. 4. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 17 évesen volt első barátnőm, mindig sétáltunk, bementünk egy két boltba, mivel egy suliba jártunk, ezért mindennap találkoztunk valamennyit, meg suli után délután is együtt voltunk. Második napon csókoltuk meg egymást.
2014. jan. 5. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
"Komolyabb" 15 évesen volt, sétálgattunk, az első csók az 5. randin volt, addig nem akartam, hátha elsietem. Nem találkoztunk minden nap, 2-3 naponta
2014. jan. 6. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!