Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs értelme a járásnak 12 évesen? 12/l
Az osztályunkban szinte mindenki járt már vagy 1000 emberrel..és megkérdeztem az egyik legjobb fiúbarátomtól, hogy mi értelme van a járásnak..ezt írta rá:
Barátom: hát szerintem az hogyha járnak valakik 11-12 évesen azt hiszik magukról hogy menők xd
De a barátom is szinte minden héten járni akar valakivel(őőmm, akkor menő akar lenni?:D).:DD
Tőlem kérdezte vagy 100× (belém szerelmes),hogy akarok-e vele járni, de persze én mindig visszautasítottam, mert szerintem még ráér, most inkább tanulok, hogy valahova tudják továbbtanulni menni.Meg am is, neki mindegy, hogy kibe szerelmes úgyis járni akar mindenkivel(helyes a fiú).
Na szval..csak szerintem nincs értelme?:D
Bocsi de most gyorsan akartam leírni, szóval nem ígérem, hogy jól fogalmaztam-e vagy jó lett-e a helyesírás.
Engem aztán nem érdekel, ha jár valaki valakivel 12 évesen, az idegesít amikor kiírják, hogy mekkora szerelmi bánatban szenvednek, meg hogy "Ő az egyetlen, Ő az életem"...bőven lesz még sok párjuk, marhaság kiírni. Persze szép dolog a szerelem, de nem sok ember érdekel ennyire más öröme, hogy nap mint nap ilyeneket olvasson. :)
Az viszont durva, hogy vagy 1000 emberrel járt már mindenki szinte (tudom, hogy csak úgy hasraütésszerűen mondtál egy számot :D ).
Egy biztos, ne hagyd, hogy megváltoztasson mások véleménye, teljesen rendben van, hogy neked még nem a párkapcsolat az első.
Szia ... figyelj ... szerintem nem gond... viszont szinte biztos, hogy ilyen korban nem lesznek hosszútávú kapcsolatok... de teljesen oké, ha úgy érzed nem akarsz járni senkivel ... viszont attól még nem lesz senki k.urva, hogy 12 évesen valakivel jár... :) ha már nem szűz... akkor már valamelyest jogosan mondják rá, de ha ő úgy érzi az rendben van ... hát legyen.
A járásnak 12 évesen van értelme... pillanatnyi boldogság... de hosszútávú pl 5 év nem hiszem, hogy lenne... :)
14/L (2 hónapja vagyok együtt barátommal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!