Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom barátnőjével kavarok, mit tegyek?
Különösebb dolog még nem történt, mégis egy részeges estén bevallotta hogy a kedvemért szakítana a barátjával. Pont azért mert a legjobb barátom barátnője, ezért nagyon sokat voltunk együtt. És nagyon megszerettem. Talán bele is szerettem. El tudom képzelni vele az életem, nagyon egy hangon vagyunk.
De a legjobb barátommat szintén szeretem. Gyerekkori játszópajtás. Talán az egyetlen olyan barátom akivel tényleg kitartanánk egymás mellett bármi történik. Nem tudnám vele megtenni, de azt sem szeretném hogy a lányt elveszítsem (aki nem is az enyém).
Ők 3 éve vannak együtt, de elképzelhetetlennek tartom hogy "örökre" együtt maradjanak.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mitévő legyek?
Mindhárman 20 évesek vagyunk.
Mond el a haverodnak, hogy mekkora ribizli a nője, majd mikor a haverod kidobta, vard le te is a csajt aztán dobd ki, mint a koszos rongyot.
A fajtája ezt érdemli, téged is ugyanígy átcseszne.
Az első két válaszolónak.. Szerintem meg egyáltalán nem vicces ez a kérdés, bárkivel előfordulhat.
Sajnos ez egy igazán nehéz helyzet.
Viszont ebben a játékban te vagy az aki később szált be..
Ha összejössz a csajjal, azzal elvágtad a fát a barátod előtt.
Így lesznek a legjobb barátokból ellenségek.
Ha békén hagyod a csajt, az még nem jelenti azt, hogy elveszíted.
Ebből a dologból csak akkor jöhetsz ki jól, ha a barátod dönt úgy, hogy nem okés neki a csaj.
Másképp nem.
Viszont.. ehhez várni kell.
13.59
"Ebből a dologból csak akkor jöhetsz ki jól, ha a barátod dönt úgy, hogy nem okés neki a csaj.
Másképp nem. "
én nem ezt írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!