Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki tetszik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik és nem tudom elmondani neki így a következőt terveltem ki. Egy nagy csokor rózsa virág benne egy cédula és egy versel. Szerintetek mit tegyek? Meg csináljam vagy ne? Mi lesz a reakciója?

Figyelt kérdés

a vers:

Fuldokló buborék vagyok, mely ott lebeg benned,

Körülveszel, mint egy végtelen tenger, s csak létezem.

Nem látok, nem hallok, de mégis tudom, hogy fuldoklom.

Szüntelen várom, hogy itt legyél, hogy lássalak, érezzelek,

De addig csak lebegek üresen, némán, s tétován,

Vágyakozva, számolva a perceket,

Míg értem jössz, s én, bárhova, de Veled mehetek.

2014. jan. 3. 01:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez a vers nagyon suta, ne haragudj. Egy buborék hogy tudna már fuldokolni? Nem kell mindenkinek verset írnia, ha nem megy...
2014. jan. 3. 03:14
 12/18 anonim ***** válasza:
A vers nekem sem tetszik annyira, viszont a negyedik körüli válaszadónak üzenném, hogy engem ezzel vett le a (most már) barátom a lábamról...:)
2014. jan. 3. 03:14
 13/18 anonim ***** válasza:

*második válaszadó

/előző/

2014. jan. 3. 03:15
 14/18 Editka válasza:
Küldd el neki bátran, mert Te ismered a legjobban azt a kivételes csajt akinek ezt a verset és csokrot küldöd! Amúgy minden lány a szíve mélyén ilyen romantikus meglepetésre vágyik... ha bevallja ha nem.... nekem elhiheted!! Én drukkolok neked!!! Csak arra vigyázz hogy a csajnak ne legyen barátja.. :D :D :D :D
2014. jan. 3. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
ha en lennek a csaj, es nem tetszenel nekem, eleg kinos lenne ez a helyzet, persze orulnek, de elutasitanalak, ettol te is es en is szarul ereznenk magunkat...mi lenne ha imkabb elhivnad egyett setalni, beszelgetni? szerintem hasznosabb lenne ez :)
2014. jan. 3. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát elég ütősnek hangzik.De szerintem a mai nők nem az efféle kedvességről álmodnak (sajnos).
2014. jan. 3. 13:18
 17/18 pannii1125 válasza:
nagyon aranyos a vers, de szerintem egy mostani csajnál ez nem "menő" ha érted mire gondolokok
2014. jan. 3. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép gesztus csak nem az elején. Hívd el valahova és mond el neki h mit szeretnél,ráadásul látod a reakcióját is . Előszőr csak egy csokit adj neki ,majd utána jöhet a rózsa. Nem szabad az elején elkényeztetni ,mert később természetesnek fogja venni .
2014. jan. 4. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!