Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha 2 éve ugyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 2 éve ugyan abba a fiúba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

néha foglalkozik velem néha meg le s sz*r..:(

van vmi tanácsotok?

2014. jan. 2. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egyetlen menekülési útvonalat ismerek:ha beleszeretsz másba :) :)
2014. jan. 2. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kb. 4 évig voltam így, nem szóltam semmit. Néha foglalkozott velem, aminek nagyon örültem, de nem tudtam rendesen kimutatni. Az osztályban kicikizték miatta, azután már nem keresett többet. A gimi óta eltelt 2 év, szinte nem is találkoztam vele - csak 1x, de akkor nem köszönt - időnként eszembe jut, hogy mi lett volna, ha teszek felé egy lépést, de most már csak túl teszem magam rajta. Neked is két lehetőséged van vagy lépsz vagy hagyod. De úgy dönts, hogy semmiképpen se bánd meg!
2014. jan. 2. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:

én még csak egy éve, annak ellenére, hogy ő utasított vissza (előzőleg szeretett, de tettem valamit, amit nem kellett volna)

semmit nem tudsz ez ellen tenni, akkor fogod csak elfelejteni, ha jön valaki akibe jobban beleszeretsz és elfelejted

2014. jan. 2. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyenem. Beleszerettem egy srácba. Három éven keresztül szerelmes voltam belé , se ő nem tudta így semmi se volt. Aztán három év után rájöttem h túl sokat vártam a jelzéseket nem vette észre vagy nem akarta észrevenni és már nem is fájt hiszen csak haver szintem tudtam rágondolni. Aztán lett barátnője. Már az sem zavart :)))
2014. jan. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!