Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá hogy minden jóra forduljon?
Figyelt kérdés
A barátnőm ki szeretett belőlem vagy is már nincs az a lángoló szerelem felém, és most szünetelünk meg nézzük mi lesz így velünk.Van még esély rá hogy ha küzdök érte minden erőmmel és mindent meg teszek érte hogy újra belém szeressen ???2014. jan. 1. 13:00
1/10 anonim válasza:
Beléd szeretek ha fordítasz szerény személyemnek angol könyvet. Két pussszi meg egy 5000ft.
2/10 anonim válasza:
Biztos van. De szerintem gondolkodj reálisan :D
3/10 anonim válasza:
Szüneteltek? Ez egy baromság! Akkor szakítani kell. Szeretne dugni másokkal, aztán taláán majd visszamegy, ha nem talál jobbat....
Szerintem nem fog attól beléd szeretni, hogy mindent megteszek, sőőt inkább jegyezd meg egy életre, hogy nem utólag kell kapálózni a párodért, hanem a kapcsolatban!
4/10 anonim válasza:
Túl hangos vagy. Nem ismered a hátteret. Szerintem.
5/10 A kérdező kommentje:
Minden jó ment közöttünk! Kapartam a kapcsolatért meg minden udvaroltam mindig! Bonbont,csokit vittem voltak civakodások de mondta is hogy nem miattam van ez azt mondta hogy ő sem tudja miért de ki szeretett belőlem.Mondom ekkora hülyeséget de még is van.
2014. jan. 1. 14:47
6/10 A kérdező kommentje:
Csak ugye még nem dolgozom és nem olyan az anyagi hátterem se hogy mindent meg adjak és most az utóbbi pár hétben nem úgy vittem a dolgokat mint az elején.Ajándékot vettem minden alkalomból de az is meg lehet hogy hiányzott neki a virág,csoki,bonbon és lehet úgy érezte hogy már nem úgy szeretem.De szerintetek meg éri küzdeni még ?
2014. jan. 1. 14:59
7/10 A.R. válasza:
Pont az a baj, hogy kapartál :D Papucs lettél a szemében nem férfi így más után nézett. Most úgy sem hiszed el majd csak késöbb.
8/10 anonim válasza:
Az most komoly? Szerinted virágért, csokiért, és bombonért szeretünk?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem csak már be sokaltam kicsit és már nem tudom mi tévő legyek :( :( :(
2014. jan. 1. 22:05
10/10 anonim válasza:
Kérdező, ezt el kell fogadni. A szerelem puszta kémia, és van olyan, hogy elmúlik. Ez a legszörnyűbb eset, hisz nem hibázott senki, mégis megtörtént. Tovább kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!