Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet így egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy magyar pasival. Nekem nagyon bejön és ez kölcsönös. Csak az a baj hogy én januártól megyek ki Németországba dolgozni és ott is képzelem el az életemet.

Működhet így egy kapcsolat?

Szerintetek akar majd így kapcsolatot velem?

2013. dec. 28. 01:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Ő is menjen Veled.
2013. dec. 28. 01:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2013. dec. 28. 01:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha nem nagyon tapadnak rá akkor hűséges marad. De ellenkező esetben talál magának partner hiszen elvégre mindanyian emberek vagyunk. Az én uram durva lelkű ember volt. Mikor beleszeretett egy 16 eves lányba akkor úgy akart véget vetni a kapcsolatunknak hogy, prolóvassal elvert engem. Pedig akkor már közös gyermekünket hordoztam magamban. Tehát egy szerelem lehet életképtelen ha a két pár eggyüt van. Viszont lehet teljes mértékben működőképes és tartós roppant távolságokból is.
2013. dec. 29. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!