Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ismerkednétek/elkezdenétek járni egy lánnyal ilyen feltételek mellett?
és hogyha már van valaki az életemben, aki erről nem tud? de még nem találkoztunk, csak fogunk... mondjam meg neki előre és hagyjam békén vagy várjam meg hogy kivált e belőlem valamit a randi során?
32 éves nő köszi, hogy megvédtél :) ment a zöld kéz
Az #5-ös vagyok.
Szerintem az nem nagy elvárás, hogy eldöntse, hogy készen áll-e egy új kapcsolatra, vagy még egy kicsit "pihenne", hogy készen álljon.
Elnézést kérek, hogy nálam a "figyi már, áldozz rám egy kis energiát, törődést és időt az életedből, mely alatt lehet, hogy egy normálist lányt is találhattál volna, de lehet, hogy cserébe doblak a p!csába egy olyanért, akit korábban mindenféle bunkónak, nemtörődömnek, k...apecérnek leírtam" opciót nem lehet választani.
Amúgy az tény, hogy jobb, ha már az ismerkedés legelején közli ezt a lány, szerencsére velem csak ilyenek fordultak elő (mondjuk, szeretem kihúzni mindenkiből, hogy mi merre hány méter).
Amúgy megnézném, hogy itt hány olyan nő/lány menne bele bármibe is, ha meg lenne nekik mondva, hogy csak búfelejtőnek (taknyos/egyéb testnedves zsepinek) kellenek egy kis időre, de jó eséllyel a közeljövőben dobva lesznek. Biztosan tolonganának...
És ha valaki széndákosan eltitkolja ezt, hogy ne legyen bonyodalom? Maradjunk annyiban, hogy az egy jó slájmos szembeköpést megérdemelne, nemtől függetlenül.
Ha nem tudod elfelejteni akkor miért akarsz túl lépni rajta?Csak magadnak hazudsz,még mindig szereted!Nem véletlenül voltál vele,gondold végig,valami tetszett benne!Ne akard Őt elfelejteni,örökké bánni fogod.Inkább próbáld megbékíteni,küzdj érte,most lehet,hogy rajtad a sor.
Olyat úgysem fogsz találni mint Ő és csak üresedni fogsz és azt érzed,hogy egyre messzebb kerülsz Tőle és már csak azért is belefogsz menni kapcsolatokba hogy a bűntudatodat oltsd.És egyre üresebb leszel.
Attól h bevallja attól ez még nem lesz jó dolog, de bolondozzatok már... :D
A kérdésre a válasz h: Nem. Vegyél egy kutyát.
de igazából k.rvára nem akarok magam mellé senkit, csak már nem hagynak békén a barátaim meg senki, mert azt mondják elegük van abból hogy életkedvem nincs mióta vége azzal a fiúval és... én nem is akarok túllépni rajta, de már késő, nem lehet visszacsinálni, úgy érzem soha nem fogok szeretni senkit, csak őt egész életemben és ő marad a szívembe
egy férfi sem érdekel, semlegességet váltanak ki belőlem.. kiüresedtem, csak őt akarom, de hiába
mond meg neki!mellette jobb lesz,vissza találsz magadhoz hiszen az hiányzik ami Ő és Te voltatok!
De el is szúrhatod, végül is a Te életed!
Higgy nekem,Te még változtathatsz.A kritérium egyre nagyobb burkot rak majd rád aztán majd remegsz sírva a közös ágyban,hogy miért nem léptél felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!