Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tarthat a rózsaszín köd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat a rózsaszín köd?

Figyelt kérdés
Többször is bunkó volt velem és sorozatosan aláz meg másoknak a tudtomon kívül, de mindig kiderül. Azt is mondta nem vagyok szép se, de jól elvan velem legalább. Mikor erre rákérdeztem azt mondta ez miért fontos örüljek neki nem ezért van velem és többre tartja az eszem, különben lett volna szebb akivel összejön. Alapból kicsi az önbizalmam, de azért én egy mások által is szépnek mondott lány vagyok és nagyon rosszul esett. Valamint más lányokkal beszélget, flörtölget és engem szid. Soha egy szép szava nincs. Soha nem hív meg sehova, ha elmegyünk pl.moziba magamnak kell fizetnem a jegyet, ami nem baj hosszútávon, de úgy tudom úgy illik a férfi fizet eleinte. Ha vele vagyok simogat és szeretget, de csak akkor ha ő akarja, ha meg olyan kedve van akkor egy igazi pokróc és ellök magától. Távkapcsolatban vagyunk és mikor emiatt szakítottam vele, mert nem láttam jövőjét a kapcsolatnak, minden szajhának lehordott és válogatott ocsmányságokat vágott a fejemhez. Tudom az eszemmel, hogy ez nincs rendjén, de valahogy mindig megmagyarázom magamnak, hogy mit miért és megbocsájtok. Hiányzik is ha soká nem látom, de mindig csalódnom kell.... Mikor múlik ez el? Miért ilyen bolondok az emberek, ha szerelmesek lesznek?

2013. dec. 20. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Igazi idióta vagyok.

Ezen változtatni kell, mert ez így nem állapot.

27 éves vagyok el kéne gondolkoznom merre tart az életem, hisz lassan családot szeretnék alapítani és vele nem lehet.

2013. dec. 20. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

:DD

2013. dec. 20. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon ertelmesnek tunsz. Tudod, hogy kihasznal, nem erdemel meg, akkor miert vagy vele?! Az ilyenektol bolondulok meg. Ne legy olyan onfeju, mint egy baratnom es kerlek szepen, hogy a javadert szakits vele. Nehez lesz az elejen, de nagyon is, de ne terj vissza hozza. Nem erdemel meg teged, csak kihasznal!!! Remelem, hogy mar szakitottal vele, de ha megse azonnal tedd meg!

Amugy ha erdekel a baartnomrol a sztori irj uzenetet.

2013. dec. 21. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad! Hol hagytad az önbecsülésed? Komolyan ennyire tartod magad?

Légy erős, hozd meg a döntést, és hagyd ott...szenvedni fogsz, kutyakemény lesz, de bírd ki! 27 éves felnőtt nő vagy. Ez nem szerelem csak valami furcsa függőség...

2013. dec. 21. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!