Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jelentek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelentek neki valamit? Többi lent

Figyelt kérdés
én szeretem, de neki van barátnője de mindig megölel puszilgat.. meg volt egy két hónap amikor le se szart, de ez megváltozott.. és múltkor azt mondta: tudod h szeretlek..

2013. dec. 14. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem az exfaszim próbálja efféleképp féltékennyé tenni a barátnőjét, általában addig csinálja, amíg el nem küldöm a p*csába.:)
2013. dec. 14. 20:37
 2/6 zotanbro ***** válasza:
kurv4 nagy kamu hogy szeret : D
2013. dec. 14. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem tudod helyén kezelni az emberi kapcsolataidat.
2013. dec. 14. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
mért ne szerethetne? nagyon jóba vagyunk igazából!!
2013. dec. 14. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagyon joban vagytok, de ha igazan szeretne, akkor otthagyna a baratnojet es nem szarna le honapokig, nem gondolod?
2013. dec. 14. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem szeret, de még a barátnőjét sem.
2013. dec. 14. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!