Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
s
Szerintetek bejövök neki?
van egy lány eddig nem sokat beszéltünk de szoktunk szemezni és gyakran veszem azt észre hogy engem néz és ma csak úgy meg akart hívni valamire de ezt elutasítottam mert milyen az hogy a lány hívja meg a fiút? és ha rám néz vagy odamegyek hozzá mindíg mosolyog Szerintetek bejövök neki? 18/f ö 17/l évfolyam társak vagyunk
Hello
Egy korábbi kérdésnél leírtam, hogy a szemezés lényegében nem sokat jelent. Persze, több mint a semmi, viszont az ilyen jeleket többféleképpen is lehet értelmezni.
Az, hogy meghívott, viszont mindenképpen pozitív. Szerintem hibát követtél el azzal, hogy elutasítottad, mert ha eddig tetszettél is neki, talán most elültethetted azt a fejében, hogy nem akarsz tőle semmi, mert ő talán úgy gondolkodhat, hogy azért utasítotad el. Nincs semmi rossz abban, ha egy lány hívja meg a fiút valamire, mert akkor max a fiú a következő alalommal visszahívja.
Szerintem jobb ezt tisztázni vele, és akkor megtudod az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!