Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit csináljak? Hagyjam? Vagy ne?

Figyelt kérdés
Na szóval. Van 1 lány az osztályban aki tetszik nekem. Már el mondtam neki de kb ugy tesz mint akit nem érdekli. Facen csomót beszélgetünk múltkor 8 órát dumáltunk. Mindent elmond nekem. Bennem bízik meg szinte csak az osztályban. (Új lány ebben az évben jött) Haverok állandóan szivatják én meg mindig rájuk szólok, hogy hagyják már. 1x haverommal elkezdtünk verekedni mert nem hagyta békén a lányt én meg megütöttem 1 kicsit és elkezdtünk verekedni de persze aztán kibékültünk haverommal de nem erről van szó. Hanem, hogy facen ugye csomót beszélünk minden nap. Ő ír rám mindig. Múltkor a háziját is megcsináltam infóbol. Meg mindig segítek neki. Facen mindig tiszta normális meg minden tök jó fej. Suliban meg szivózik velem. Múltkor nem adta a labdát ide én szépen elvettem tőle ő meg seggbe rugott. De nem értem miért csinálja. Múltkor is lehülyéztem mert szívózott és ugye megigértem neki, hogy nem fogok rá semmit sem mondani és még én éreztem rosszul emiatt magamat, hogy lehülyéztem. De most komolyan mit csináljak? De azt nem értemő miért csinálja mikor facen tiszta normális suliban meg szivózik egész nap szinte. Haverok persze vissza szólnak neki de nekem még ez is szarul esik, hogy haveromék vissza szolnak neki miattam. Szóval én nem akarom megbántani de már néha ott vagyok, hogy nem bírom :(. Szerintetek mit csináljak?

2013. dec. 11. 19:46
 1/1 Majka* válasza:
Szerintem ez az a kihasználás, amikor nagyon szeret (főképp azért, mi mindent teszel érte.leakalappal)de a külső befolyások hatására, barátok véleménye miatt máshogy viselkedik. amit leirtál nekem ez jött le. L
2013. dec. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!