Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történt vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt vele?

Figyelt kérdés

Előre szólok kicsit hosszú lesz.

Arról lenne szó hogy tavaly megismertem egy csinos lányt a suliban, eléggé jóban lettünk, rengeteget kerestük egymást társaságát és még fent nálunk is volt.

Mindig mellettem ült, és piszkált (de csak játékosan)

De az elején inkább barátság volt.

Majd telt múlt az idő és a barátság egyre szorosabb lett majd átalakult szerelemé ( a részemről)

Félre hívtam majd ezt elmondtam neki személyesen is, ő pedig nem reagált rá, csak elvörösödőt a feje.

Május elején ismét feljött hozzánk, hülyéskedtünk rendeltem pizzát beszélgetünk. Majd a végén 3 puszit adott az egyik pedig a számra ment. A szemembe nézett majd megcsókolt. Nyár végéig minden nap szinte találkoztunk majd jött az idén Szeptember.

Teljesen megváltozott.. nem keress, sőt már szinte köszöni se köszön. Amikor rákérdezek hogy haragszik-e valamiért rám azt válaszolja "semmi bajom veled"

És kb ennyit beszélünk.. próbálok vele beszélni, de semmi. Azt érzem már nem szeret.. de semmilyen módon nem tudok vele dumálni. Sőt a társaságomat se keresi már, én pedig kezdek bele törődni.

Szerintetek mi történt? Miért nem keress vagy akar velem beszélni?

2013. dec. 8. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
data.hu/get/1825861/Dr.Csernus_-_A_NO.pdf
2013. dec. 8. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem valaki más van a képben nála. Vagy nem mond igazat és valami baja mégiscsak van veled.
2013. dec. 9. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!