Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy csaj aki tetszik de nem tudom felszedni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szoval van egy csaj aki ev elejen tesi orakon /mivel egy teremben vagyunk csak kulon csoportban/ mindig "cicafiunak" hivott aztan rairtam facebook-on hogy hatha fel tudom szedni mivel azt hittem kezdemenyezni akar, szoval rairtam elkezdtunk irogatni es egy napon nem irt vissza es azota en sem irtam neki. Szoval mi legyen? Miert becezgetett ha nem is akart megismerni?2013. dec. 8. 20:54
1/7 anonim válasza:
Üdv a félreértettem egy csajt klubban.
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak túl sokáig maradtál egy szinten. Amiért csak dumálgattatok, azt hiszi, nem is akarsz többet.
Ha elhívod akármerre egy kávéra, az csak nem lesz gond.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, felétek hogy szokás, de mifelénk rettentő kellemetlen, ha egy lány "cicafiúnak" hív, degradál vele, baromi ciki elnevezés.
4/7 A kérdező kommentje:
Ertem es szerinted keso lenne igy elhivni valahova, hogy szeptemberben irogattunk? Es eddig nem is foglalkoztam az uggyel?
2013. dec. 8. 21:03
5/7 A kérdező kommentje:
de nem cikizett mert mondta osztalytarsamnak /lany/ hogy helyes es cuki vagyok
2013. dec. 8. 21:04
6/7 anonim válasza:
Hívd el randizni, aztán ha elmegy akkor okés vagy nála, ha nem, akkor legalább tudod, hogy mi van...
7/7 A kérdező kommentje:
csak evfolyamtarsa vagyok es ha besulnek tuti elmondana a baratnoinek /jo soknak/ es akkor az egesz suli rajtam rohogne....
2013. dec. 8. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!