Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlexMason kérdése:

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet, hogy van egy lány osztálytársam, aki mindig is nagyon tetszett, de egyszer leszögezte osztálykiránduláson, hogy ő osztálytárssal, baráttal nem kavar. Azóta 2 buli alkalmával történt valami. Az elsőnél nagyon be voltunk rúgva, a másodiknál volt barátja, és amikor megcsókoltuk egymást egy pillanatra, mintha teljesen normális lenne, vagy járnánk. Egy harmadik buli alkalmával táncoltunk, és ő illumináltan rám nézett, majd azt mondta " ma nem smárolunk, szeretlek, de nem úgy." Majd mikor később beszéltünk azt mondta nem érti miért érzünk késztetést hogy smároljunk.

Kérlek ha tudtok szóljatok hozzá, mert totál lövésem sincs, hogy mi van, a cselekedetei az ellenkezőjét vallják annak, amit mond. Szinte mindig van barátja, és az egyik bulinál nekem is volt, + kavartam másokkal is.

Köszi!

17 éves fiú

2013. dec. 8. 20:21
 1/3 Költőnő? ***** válasza:
hát aggályai nincsenek, az már biztos.
2013. dec. 8. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy az első bulinál is volt csók.
2013. dec. 8. 20:39
 3/3 Költőnő? ***** válasza:

te tudod, de nekem csak játszadozni kéne egy ilyen laza erkölcsű lány...

ha másnál félrenézeget, mi rá a garancia, h melletted nem fogja megtenni?

2013. dec. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!