Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon el vagyok keseredve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tunderoza kérdése:

Nagyon el vagyok keseredve fogalmam sincs mit tegyek? Segitsen aki tud kerlek!

Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo:egy gyerekkori baratommal most baratsag extrakkalban vagyunk,csakhogy en "UGY" szeretem ot.de multkor bejelentkezve hagyta a facebookjat es lattam hogy egy csajjal akit nem regota ismer szerelmesen levelezik.A csaj irto messze van,de szivecskeket irogatnak egymasnak mondjak hogy jajj most pont rad gondolok,szoval csopog a nyal az uzeneteikben.Amikor a fiu velem van mindig mondja hogy milyen jo neki de azt is mondja hogy nem szerelmes belem.Velem nem "ugy" levelezik...:( Felek hogy amikor visszamegy magyarorszagra talakozik ezzel a csajjal es lesz koztuk tobb is.szet mar a feltekenyseg.mit csinaljak a fiuval?dobjam ki?adjam a tudtara hogy szeretem?segitseg!

2013. dec. 8. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég érdekesen vallasz szerelmet úgy, hogy kiteszed!

(Néha elgondolkodom, hogy való e egyeseknek a párkapcsolat, mert pont forditva csinálják mint kéne)

Ha őt akarod szorosabban, akkor szoritsd magadhoz.

Ha kiteszed, és a másik lányhoz megy, köszönd magadnak ha elveszitetted. Nem értem ezt a forditva gondolkodást...

2013. dec. 8. 11:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha szereted elengeded... :) mellesleg nincs masik lany,kulfoldon vagyunk,o nem beszeli a nyelvet.elonyben vagyok :D visszamenni se tud.Eddig mindig visszasirta magat amikor kitettem most is igy lesz csak most hosszabb ideig...
2013. dec. 8. 11:22
 13/17 Költőnő? ***** válasza:

tényleg nem érted....

amíg ő nem tudja, h Te hogy állsz a kérdéshez, addig ez a "kiraklak-visszajössz" téma a végtelenségig folytatható.

Sok reményt nem fűznék hozzá, de valóban el kell mondanod neki, h Te miként érzel.

Egyébként ez addig mehet így, míg haza nem jön és összejön a lánnyal.

2013. dec. 8. 11:22
 14/17 Költőnő? ***** válasza:

de basszus, TE nem elengeded, Te taktikázol, Te gyakorlatilag majdnem zsarolod őt...

fuhh. ez gusztustalan

h működsz Te az emberi kapcsolatokban?

Te jó ég...

szegény srác...

2013. dec. 8. 11:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezt a játékot fejezd be kérdező!

Kegyetlen,embertelen,manipulativ.

Ilyesmit tisztességes nő nem csinál.

Az is őszintébb lenne ha össze-vissza kefélnél.

Ilyen gonoszságban nem segitek :/ Bocs.

2013. dec. 8. 11:28
 16/17 anonim válasza:
biztos vagy benne hogy nem csak az extra dolog kell neki? mert ha tényleg úgy igazán barátok vagytok akkor nem hiszem hogy fel kéne áldozni ezt a barátságot ilyen szerelemre. menj keress valaki mást aki megbecsül!:) és semmiképpen ne mond el neki csak rontanál a helyzeten. tapasztalatból mondom hogy nekem volt egy olyan fiún barátom akivel tényleg nagyon jóban voltunk aztán szerelmet vallott nekem. hát egy egész világ dőlt össze bennem. mert én minden fiú ügyemet elmondtam neki. és már csak azon tudtam gondolkozni hogy vajon csinált-e olyat hogy elmondtam valamit hogy tanácsot adjon és direkt rosszat mondott esetleg.
2013. dec. 17. 16:49
 17/17 anonim válasza:
amúgy ez így már nem is számít barátságnak se.
2013. dec. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!