Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszbikus kapcsolatban milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kapcsolatban milyen lenne az ideális korkülönbség?

Figyelt kérdés
18 éves leszbikus lányhoz milyen korú nők passzolnának? Homofób válaszokat nem kérek

2013. dec. 7. 18:52
1 2
 11/12 hosszúhajú ***** válasza:

nekem mindig az idősebbek jöttek be, huszonévesen olyat szerettem, aki 50 körüli, de gyönyörű, és nagyon izgalmas, ha egy középkorú nő szexi. nekem ez az ideális, akkor is ha mások röhögnek. ha lehet két nő egy pár, miért ne lehetne idős+fiatal

Pont egy leszbikusnak írjam, hogy nem számít a kor, nem számít a nem? :)

2013. dec. 12. 04:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sem számít a kor, egyszerűen csak érdekelne, hogy ha egy hetero kapcsolatról ezt egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy működik ez a melegeknél:)
2013. dec. 13. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!