Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmesparok, mit szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesparok, mit szoktatok csinalni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 5. 20:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ágyban szerelmeskedni
2013. dec. 5. 20:46
 2/13 BlackSword ***** válasza:
veszekedni...
2013. dec. 5. 20:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Ritkán együtt lenni!
2013. dec. 5. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
pááálinkát!!!
2013. dec. 5. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Szilvás buktát mert azt szeretem...
2013. dec. 5. 20:53
 6/13 A kérdező kommentje:
ugy ertem, ha eggyutt vagytok? a leg tobb idotoket mivel toltitek?
2013. dec. 5. 20:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Szex, bulik, veszekedések, békülős szex, randi, nem találkozni, hiányoztál szex, vukov veszekedés, békülős szex....
2013. dec. 5. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
veszekedés veszekedés veszekedés dunnyogás veszekedés veszekedés veszekedés dunnyogás békülés majd újra ez...
2013. dec. 5. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Találkozni, eljárni helyekre, összeülni társasággal időnként bár nem szokásunk bulizni de szeretünk összeülni a szűk baráti társaságunkkal én is jól kijövök az ő barátaival én barátaim már úgy is elhanyagoltak engem így már közéjük tartozok. De sokszor el sem megyünk velük csak kettesbe vagyunk, sokat szerelmeskedünk, jókat szeretkezünk, kirándulunk, elmegyünk különböző helyekre, romantikus sétákat teszünk, együtt kondizunk, szinte minden időnket együtt töltjük el ezért ilyen erős a kapcsolatunk :)
2013. dec. 5. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Tanulmányozzuk a dialektikus materializmus és a darwini fejlődéselmélet összefüggéseit... aztán békülős szex.
2013. dec. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!