Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose lesz barátnőm? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátnőm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem én vok a legszebb pasi a világon.

Csak az nagyon "igazságos" (ironikus) hogy nálam kövérebbeknek is, meg rondábbaknak is van. És nem pénzért, hnem szerelemből. Ez az egyik gond.

A másik, ha be is jönnék egy csajnak (de tuti nem fogok)

Nincs elég bizalmam, mert azt érezném elég párkapcsolat alatt, hogy úgy is talál jobbat.

+18 as téma: lehet h pl a szex is mással jobban esne neki.

nos, mit tegyek?

2013. dec. 3. 18:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 3. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
hát án lány vagyok..nem mondanám magam ducinak, de azért van rajtam mit fogni, és 20 éves vagyok.. és most van az első barátom :) én is teljesen el voltam keseredve, hogy nem volt senkim, és a drágám mint derült égből villámcsapás jött az életembe megváltoztatva mindent :) próbálj meg ne csak erre hajtani, hogy jaj nincs csajom akarok valakit.. hanem vedd kicsit lazábban :) ha rágörcsölsz nem lesz jó vége :)
2013. dec. 3. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne ítéljétek így meg! nekem leírt mindent! egyáltalán nem az amit ti hisztek!!
2013. dec. 3. 19:17
 14/15 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam ismerkedni. Nem jött össze. De nálam csunyábbat választott az illető. Én komolyan kezdem feladni.

További tippek?...

2014. jan. 8. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:
SZEMÉLYISÉG!!!! Arra tornázz rá nagyon, bár edzhetsz is. De ahogy észrevettem, ha nincs ütős külsőd a személyiség az, ami csodákra képes.
2014. jan. 11. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!