Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sose lesz barátnőm? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátnőm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem én vok a legszebb pasi a világon.

Csak az nagyon "igazságos" (ironikus) hogy nálam kövérebbeknek is, meg rondábbaknak is van. És nem pénzért, hnem szerelemből. Ez az egyik gond.

A másik, ha be is jönnék egy csajnak (de tuti nem fogok)

Nincs elég bizalmam, mert azt érezném elég párkapcsolat alatt, hogy úgy is talál jobbat.

+18 as téma: lehet h pl a szex is mással jobban esne neki.

nos, mit tegyek?

2013. dec. 3. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Húzzál el gyúrni.
2013. dec. 3. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
művelődj.
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Változtass a gondolkodásodon habár, úgysincs értelme. :(
 4/15 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek.
2013. dec. 3. 18:14
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Kitartás! Sportolás, új szemléletmód, ezeket tudom javasolni!
2013. dec. 3. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak légy önmagad. Én ismerek olyan fiút aki 35 évesen találta meg az igazit és addig szűz volt.Igaz a lány nem a legszebb, de ők mégis egymásba szerettek.Ismerkedj és próbálj olyan lányokat keresni, akiknem a külsőségekre mennek, lélekre.Persze a kell kémia is, de az csak akkor jön ha már elkezdtek ismerkedni.
 7/15 anonim ***** válasza:

Kérd meg apukád, hogy szerezzen neked egy barátnőt..

Mondjuk tényleg lehet valami bajod... "pasi"-nak tekinted magad... én pl férfinek tekintem magam, nem "pasikának"..

Szerezz önbizalmat öcsi... hogy-hogy ? Jó kérdés...

8/15 anonim ***** válasza:
A barátom sem egy szépség..sőt.Rámmeg azt mondják hogy azért szép csajszi vagyok. És igen én teljesen szerelmes vagyok belé!!! Még jobban mint ő:) Imádom!! legyen bizalmad! Valaki csak rád talál!! <3
2013. dec. 3. 18:16
 9/15 II.Dartheon ***** válasza:

Hát nézd.. amíg nem változtatsz a gondolkodásodon, addig továbbra is így marad minden... ne tobzódj önsajnálatban, mint most, hanem állj fel, és mondd ezt magadnak: oké, ilyen vagyok, elfogadom magam, és változtatok rajta, az életemért ÉN vagyok a felelős, nem más.

Javaslom olvass ilyen önfejlesztő könyveket, könyvtárban a pszichológiánál találsz sok ilyet.. rengeteget segítettek nekem nyitni a másik ember felé.

2013. dec. 3. 18:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Mitől lesz jobb, hogy itt rinyálsz? Eddigi életemben engem is minden lány visszautasított de nem szabad feladni! Voltam már komolyan szerelmes, viszonzatlanul és tudom milyen érzés ebben a cipőben járni. Tudom, hogy milyen, ha minden lány lekoptat, csalódnod kell. De ha Te magad sem hiszed el, hogy lesz csajod, akkor mi lesz? Fel a fejjel! Ez nem igazságosság kérdése, hanem a saját hozzáállásod. Most jövök rá, hogy mennyire rosszul közelítettem meg a témát sokszor. 17/f
2013. dec. 3. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!